0
go to cart

Bli sammarbetspartner

Vi tackar dig för besöket på vår webportal och för ditt intresse av att blir en sammarbetspartner/återförsäljare av våra produkter. Härunder kan du se de 4 olika återförsäljingsprogram som vi erbjuder:

 

NamasteVapes™ Bronsprogram

Under detta program kommer du få ett användarnamn och lösenord där du hittar webbannonser, reklamtexter och olika typer av bilder. Du kommer att kunna dela ut dessa till vänner eller obekanta, lägga upp på Facebook eller vart du vill. Om någon klickar på en av dessa annonser, kommer in på vår hemsida och gör ett köp kommer du få 10% av köpet. Utbetalningar kommer göras via överförning den 5 i varje månad, för försäljningar som gjorts under den föregående månaden (till exempel - försäljningar under mars månad betales ut den 5 april osv.). Alla länkar är automatiska och vi använder en tredje parts software så försäljningar inte kan manipuleras. Det enda som dras av är om någon kund skulle returnera en produkt. Detta program är ett utmärkt sätt att få en extra inkomst samtidigt som du enkelt blir vår försäljningspartner.

 

NamasteVapes™ Platinaprogram

Under detta program kommer vi i själva verket skapa en NamasteVapes webbportal åt dig. Du blir ansvarig för att annonsera webbportalen vart du vill. Epost kommer till dig, vi lägger upp ditt telefonnummer på webbsidan och du tar hand om alla försäljningar. Vi tar han om kundtjänst, frakt och köpavslut. Eftersom en stor del av arbetet läggs på oss, kostnaden för att skapa webbportalen är £395, så kommer du med webbsidan tjäna 20% på varje försäljning. Du täcker webbportalens marknadsföringskostnader, hanterar försäljning samtidigt som du investerar i webbsidan och på så vis verkligen visar ditt engagemang. Din webbportal kommer hela tiden uppdateras med nya produkter och vi kommer att vara tillgängliga att hjälpa stötta dig 7 dagar i veckan från kl. 9 -18.

 

NamasteVapes™ Distributörsprogram

För att kvala in till detta program krävs ett minimuminköp av 20 produkter i taget. Vi erbjuder olika prissatser beroende på hur mycket du köper. Vi har för tillfället lager i 10 olika länder och omsättningen är snabb. Om du har en webbportal och vill sälja våra produkter på din webbplats, kan vi dropshippa dvs. leverera direkt till dina kunder. Det finns en stor fördel med detta eftersom du inte behöver lagra några varor och ju mer du säljer via din webbplats desto bättre priser kan vi ge dig. 

 

NamasteVapes™ Återförsäljarprogram

Vi värdesätter högt risken du är beredd att ta genom att gå in på en ny, innovativ marknad och att ta det första steget och leda företagsamhet in på vägar som alla verksamheter måste ta. Vi har olika kreditlösningar och kan ge emellan 15 till 30 dagars kredit. Vi finns för att hjälpa till med likviditet och även sammarbeta för båda parters fördel. Vi har fenomenala grossistpriser som ger dig möjlighet att lägga på din del på produkterna som sig bör när det gäller återförsäljning. Det som du inte säljer eller vill ha kan du returnera till oss under förutsättning att plomberingarna är obrutna. Du är kärnan i vår verksamhet och vi gör vårt yttersta för att du skall vara nöjd. Kontakta oss idag för att sälja våra produkter och få regionalt säljskydd.

 

Vi tacker dig på nytt för att ha besökt webbplatsen och ser fram emot att växa tillsammans med alla våra sammarpetspartners! Kontakta oss via kontaktformuläret, välj alternativet "Bli sammarbetspartner"

 

- NamasteVapes™ Teamet

Sign up Newsletter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för exklusiva rabatter och nya produktmeddelanden!

Från bloggen