0
go to cart

Volcano Vaporizer Vs Arizer Extreme Q Vaporizer | En enkel köpguide

on Nov 12, 2018

Står du mellan valet att köpa en Volcano Vaporizer eller en Arizer Extreme Q Vaporizer? Då är den här köpguiden till dig! Här kommer vi gå igenom hur de olika produkterna fungerar, vad som är fördelen och nackdelen med respektive vaporizer och annan nyttig information - så att du vet exakt vilken av de olika modellerna som hade passat dig bäst. Båda produkterna är utmärkta val för dig som gärna vill ha möjlighet att andas in ånga från örter utan att slippa det skadliga med att röka dem direkt. En stationär vaporizer är således inte lika portabel men ger dig ändå bättre och godare effekt, speciellt om det är så att du ändå oftast befinner dig hemma.

Volcano Vaporizer

Volcano Vaporizer är en smidig vaporizer för både örter och koncentrat som oljor och aromaterapi. Den har patent på dess teknologi så att vaporizern tar bort skadliga och farliga gifte, som till exempel sjukdomsframkallande ämnen eller tjära. Den har en strut-utformning som gör vaporizern smidig och i en snygg konstruktion. Detta är således en stående vaporizer. Detta var en av de första produkterna som blev populära när vaporizers väl började säljas på marknaden. När du använder Volcano Vaporizer så kan du dessutom låga ångan vara kvar i påsen upp till hela 8 timmar efter användningen. Den har också en bra LED-display så att du smidigt kan se temperaturen och du kan enkelt reglera den manuellt via knapparna på displayen.

Volcano Digital framsida

Fördelarna och nackdelarna med Volcano Vaporizer

Fördelarna med denna vaporizer är att du förstärker effekten av ingredienserna med upp till nästan 75%. Detta gör att du kan njuta mer och känna mer smak när du använder den. Nackdelarna är dock att den kan vara lite krånglig att förstå sig på först, men när du väl lärt dig hur processen fungerar så går det därefter smidigt till. Det kan vara en rolig vaporizer att ta fram när vänner är på besök.

Arizer Extreme Q Vaporizer

Arizer Extreme Q Vaporizer är en ny och funktionell stående vaporizer som är populär på marknaden. Här åker ångan in i en påse genom whip-systemet för att fylla på påsen med ångan från den ingrediens du har valt. Dessutom så finns det med en automatisk avstängningsfunktion i denna Arizer Vaporizer och även en temperaturkontroll så att maskinen automatiskt kan ändra styrkan på fläkten. Det finns tre olika inställningar. Den är även gjord i bra material så att den kan hålla i flera år.

Arizer Extreme Q

Fördelarna och nackdelarna med Arizer Extreme Q Vaporizer

Denna vaporizer är gjord i ett bra och kraftfullt material, så att den håller en längre tid. Den största fördelen med denna vaporizer är att den har en automatisk temperaturkontroll, så att den själv reglerar temperaturen och du kan dessutom manuellt ändra den via fjärrkontrollen som tillkommer, vilket är rätt ovanligt att se när man kikar på vaporizers. Dessutom så har vaporizern ett material av keramik som skapar ett bra värmeelement, vilket är bra för de som vill ha en så ren effekt som möjligt. Du laddar dessutom upp vaporizern med den strömtillförsel som tillkommer.

Sammanfattning om de båda produkterna

Båda dessa vaporizers har således fördelar och nackdelar, men vi kan gott säga att nackdelarna är färre än de positiva aspekterna med dessa vaporizers. Du kan kika dig in på Storz and Bickel där du hittar en rad olika smarta vaporizers till bra priser. Man kan se att Arizer Extreme Q Vaporizer är konstruerad under senare dagar tack vare designen, dock så kommer Volcano Vaporizer fortfarande vara en klassiker när det gäller stationära vaporizers. Är du någon som gärna vill justera temperaturen själv och dessutom låta vaporizern göra det automatiskt, då är det helt klart Arizer Extreme Q Vaporizer som du bör titta på.

Att använda en vaporizer är således mycket mer skonsamt för din hälsa och är smarta verktyg för dig som vill dra nyttan av att andas in ånga från örter, utan att riskera att få i dig andra skadliga ämnen samtidigt. En desktop vaporizer - alltså en stationär vaporizer, är ett smart val för dig som vill ha den fulla effekten av en vaporizer och som gärna vill att den ska hålla i många år framöver. Båda dessa produkterna hjälper dig att dra nyttan i dessa bra örter. De enda stora skillnaderna mellan dem är egentligen designerna och även de tillbehör som tillkommer. Ta en titt och jämför du också, sedan väljer du helt enkelt den som du känner är snyggast och den som kommer passa dig och ditt liv bäst.