0
go to cart

Volcano Vaporizer | Steg-för-steg guide du bara måste läsa!

Blog Logo
Affiliates Namaste 26/12/2018

Letar du efter en kraftfull stationär vaporizer som skapar både smakrik, kraftfull och giftfri ånga? Volcano är en av de mest omtalade och populära vaporizers som du kan hitta på marknaden! Maskinen är skapad av det revolutionerande företaget Storz and Bickel. Detta är en stationär vaporizer som erbjuder en riktigt rik och kvalitativ ånga.

Med denna vaporizer blir du effektivt av med alla farliga gifter eller liknande biprodukter som kan vara skadliga, så att du kan njuta av så ren ånga som möjligt. Dessutom så kommer de aktiva ingredienserna i din Volcano Vaporizer förstärkas med runt 75%! Det betyder att du kommer kunna njuta av ren, men även extra effektiv ånga. Volcano Vaporizer är inte en bärbar vaporizer och du behöver således ha den kopplad till en kontakt för att den ska fungera. Har du dock ingen anledning att ha en bärbar eller portabel vaporizer så kan Volcano verkligen vara något för dig!

Volcano Vaporizer | Steg-för-steg guide du bara måste läsa!

Funktioner som Volcano Vaporizer erbjuder dig

Denna vaporizer har en LED-display så att du snabbt kan se temperaturen. Denna display är dessutom inställningsbar för dig, så du enkelt kan välja din önskade temperatur. Du kan välja mellan 40 grader och upp till totalt 230 grader! Volcano Vaporizer har dessutom ett kontrollsystem för att automatiskt ha koll på värmen och det finns även ett inbyggt filtersystem, så du kan njuta av så ren ånga som möjligt.

Volcano Vaporizer erbjuder en teknologi som gör så att ren och kvalitativ ånga skapas tack vare de torkade örterna som du har i den. Det är således en dry herb vaporizer, dock får du även med en vätske platta så att du också kan använda koncentrat i maskinen. När vaporizern skapar denna smakrika och kraftfulla ånga, så kommer den åka igenom en ventil och därefter förvaras ångan i den ballong som vaporizern är utrustad med. Det bästa är att du kan låta ångan förvaras i denna ballong i åtta timmar och vaporizern kommer fortfarande hålla en perfekt temperatur, tack vare den temperaturreglering som finns i Volcano Vaporizer.

Så här använder du Volcano Vaporizer

Volcano Vaporizer är väldigt enkel att förstå dig på, oavsett om du är en nybörjare med vaporizers eller om du har tidigare erfarenhet. När du startar och plockar upp vaporizern, så behöver först sätta in laddaren i ett eluttag så att maskinen får strömtillförsel i sig. Så fort som maskinen är igång, så kommer LED-displayen att lysas upp. När den sedan är klar för att användas så står detta på skärmen.

För att starta uppvärmningen så klickar du på den röda knappen på maskinen. Därefter kan du själv bestämma värmen genom de pilar som finns på enhetens framsida. Du kan även se om värmeelementet är påslaget eller avslaget via de gröna och röda knapparna. När önskad värme är uppnått så släcks lampan och du kan sedan njuta av en fantastisk rik och smakfylld ånga. Svårare än så är det inte!

Volcano Vaporizer utseende & design

Detta är en stationär vaporizer och ingen portabel vaporizer, vilket betyder att det inte tillkommer något batteri utan du kopplar bara in den smidigt i ett eluttag. Du behöver alltså aldrig oroa dig att något batteri tar slut! Storz and Bickel vet verkligen vad en kraftfull vaporizer bör innehålla. Är ni flera personer som sitter i grupp så är Volcano Vaporizer verkligen perfekt, speciellt om ni alla sitter i en ring runt vaporizern!

Volcano Vaporizer är således en maskin som du kommer kunna behålla i hela ditt liv. Detta tack vare det rostfria stål som den är byggd av. Kikar man på designen så ser den lite ut som en pyramid och den väger ungefär 1,8 kilo. Är ni fler som ska använda en vaporizer så är Volcano verkligen ett hett tips. Det blir helt enkelt en härlig och social känsla.

Sammanfattning om Volcano Vaporizer

Att njuta av härlig smakrik och ren ånga tillsammans med vänner eller själv är aldrig fel. Volcano Vaporizer erbjuder dig precis detta! Med denna vaporizer så kan du verkligen imponera på vännerna och njuta av både kraftfull men även ren och giftfri ånga. När det gäller påsen som ångan fylls med, så bör du byta ut denna nä du har rengjort ventilen. Det bör göras efter runt 50 till 100 användningar av maskinen.

Volcano Vaporizer har en härlig design och ett futuristiskt utseende, vilket bara gör modellen mer intressant. Förutom en snygg design så är den dessutom fullpackad med kraftfullt innehåll, som också erbjuder dig ett automatiskt värmeregleringssystem och en digital LED-skärm så att du enkelt kan se över inställningarna.


Blog tags: