0
go to cart

Vilken är den bästa vaporizern 2018?

on Nov 23, 2018

Nu ställer vi en av de svåraste frågorna som finns, vilken är egentligen den bästa vaporizern som släppts nu på marknaden under året som gått? Det kan verkligen vara svårt att välja, speciellt när det har släppts nya, snygga och revolutionerande vaporizers under året. Det kan alltid vara smart att jämföra olika produkter med varandra innan du väl bestämmer dig för att köpa och vad är då inte bättre än att få lite information om de snygga, kraftfulla och nya modellerna som just nu äger marknaden? Läs vidare nedan om de utvalda modellerna och se vilken som hade passat dig bäst.

Det är ingen tvekan att en torr ört vaporizer är de som äger marknaden i år när det gäller vaporizers. Detta är således de vaporizers som du använder för att få ånga ur torkade örter. Det finns också vissa modeller som erbjuder dig valet att vapa både örter samt e-vätska - dock är det oftast många användare som specificerar sig på det ena än det andra. För de som gärna vill ha båda valen bör dock i så fall ta en titt som har denna multifunktion.

I den här artikeln har vi tagit fram de fyra mest populära och funktionella vaporizers som verkligen är namn på modeller som är värda att nämna. Förutom dessa så finns det givetvis en andra bra produkter på marknaden, men ibland måste man tyvärr vara tvungen att välja.

Pax 3 Vaporizer

Detta är en vaporizer skapad av varumärket PAX Labs och detta är en modell som verkligen dominerar just nu. Här har företaget valt att fortsätta utveckla deras tidigare modeller - men givetvis gjort den ännu bättre. Den här modellen är betydligt mindre och kompaktare, så att du smidigt kan ha den i din ficka eller i din väska. Den har en bra och funktionell prestanda och erbjuder dig en rad olika bra funktioner och tillbehör. Designen är snygg, kompakt och simpel. Det finns dessutom olika färger att välja mellan, så du kan göra din vaporizer ännu mer personlig.

PAX 3 vape Sverige

Mighty Vaporizer

Här kan vi höra direkt att det handlar om en vaporizer som är majestätisk!
Detta är en portabel vaporizer skapad av varumärket Storz & Bickel och erbjuder en perfekt tät ånga för en härlig upplevelse. Dessutom är modellen robust och låter dig bära runt på den utan problem. Detta är verkligen en vaporizer som erbjuder en ånga i riktigt hög kvalité och det kommer vara svårt att hitta en produkt som kan jämföra sig med denna. Det är ingen tvekan om att detta är en vaporizer som du länge kommer kunna använda.

Mighty vape Sverige

Volcano Digital Vaporizer

Volcano Vaporizer har både en klassisk och en digital version och just nu kikar vi på den digitala! Detta är en stationär vaporizer som erbjuder dig en perfekt och spännande vape upplevelse. Dess patenterade teknologin hjälper till att ta bort alla giftiga ångor och produkter från dina örter och röken, så att du får ut det absolut bästa från din vaporizer. Detta kommer dessutom förstärka effekterna på dina ingredienser med runt 75%! Letar du efter en underhållande vaporizer som du kan ha stående hemma, så är denna för dig! Den kanske inte är lika portabel som de resterande i den här artikeln, men Volcano Vaporizer är en stor favorit på marknaden i år och ger dig dessutom en kraftfull och smakfull upplevelse.

Volcano Digital Sverige

Pax 2 Vaporizer

Letar du efter en snygg och kompakt vaporizer så har du hittat rätt! Pax 2 Vaporizer är från varumärket Pax Labs och eftersom varumärket nu dessutom får vara med två gånger i vår artikel så betyder det med all sannolikhet att dessa är modellerna som revolutionerar marknaden just nu. Du får en riktigt snygg design med i denna portabla vaporizer och verkligen en snygg vaporizer som är värd att ha med i samlingen.

Så, alla dessa fyra olika modeller har egna unika funktioner och egna designer. Det är således du själv som bestämmer vad som kommer passa dig bäst! Idag finns det både portabla vaporizers och stationära modeller. Vill du ha möjlighet att bära runt på din vape så är det således de portabla som du bör kika på, trots det finns det dock många stationära klassiker på marknaden som fortfarande är bra och kraftfulla. Att använda en vaporizer hjälper dig att njuta av dina torkade örter utan att riskera att få i dig ohälsosamma ämnen som kommer från rök och andra farliga produkter. Genom att köpa och använda en bra och kraftfull vaporizer så kan du säga adjö till dessa en gång för alla!

PAX 2 Sverige