0
go to cart

Varför du behöver en Dynavap M | 2019

Blog Logo
Affiliates Namaste 30/01/2019

En snygg portabel vaporizer för ett bra pris är vad många önskar sig. Dynavap M erbjuder just detta, så att du kan njuta av en smakrik ånga. Den passar dessutom in i din ficka utan problem, så du enkelt kan ta med den när du ska iväg och resa. Denna vaporizer är skapad av rostfritt stål och har en robust design. Denna vaporizer kommer hålla länge och är dessutom riktigt snygg. När du håller Dynavap M i handen så kommer du direkt märka att det inte är en vanlig vaporizer. Se till att läsa igenom handboken ordentligt innan du börjar använda din nya vape, så den inte råkar gå sönder eller så du inte bränner dig.

Dynavap M

● Slipp batterier eller en strömkälla
● Portabel och robust design
● Mellan 150 grader celsius till 230 grader celcius

När du har din Dynavap M i handen, så tillkommer det ett "M" på din vaporizer. Detta erbjuder dig en indikering på temperaturen och det är även ett lock som gör ett klickande ljud när din den temperatur är nådd. Det som är unikt med denna vaporizer, är att den inte har ett batteri. Det är således en dry herb vaporizer som erbjuder dig god och smakrik ånga från torkade örter, där du aldrig behöver oroa dig över batteritid. Den värms upp genom en tändare (en stormtändare är bäst) och när locket sedan klickar så är temperaturen uppnått. Det är väldigt effektivt och simpelt. Du kan dessutom enkelt ändra sektionen på locket, så du ändrar din vaping temperatur på mellan runt 150 till 230 grader celsius.

Det är smidigt att använda din vaporizer. Allt du behöver göra är att lägga i ditt material och stäng locket. Därefter så värmer du upp ena sidan av locket och så ser du till att rotera locket fram och tillbaka, till du hör ett klickande som då förklarar att temperaturen är nådd. Nu är det bara njuta av din Dynavap M. Den kommer klicka till igen när temperaturen är kyld.

Portabel och snygg vaporizer

Det bästa med Dynavap M är givetvis att den är så smidig och effektiv. Du kan enkelt plocka ned denna vaporizer i din ficka eller din väska. Här kommer du aldrig behöva oroa dig om att du inte kan använda din vape, för Dynavap M har nämligen inget batteri. Du får själv värma upp locket och när temperaturen är uppnådd kan du börja använda din vaporizer. På så sätt kan du alltid få möjligheten att använda din vaporizer utan krav på strömtillförsel.

Det är bäst att använda en stormtändare när du använder Dynavap M. På så sätt kan du alltid ta med din vaporizer, oavsett när du ska använda den. Detta är perfekt om du är iväg och campar eller om du vill slippa ha ett batteri i din vaporizer. Detta är alltså bättre än utbytbara batterier, nu slipper du batterier helt och hållet!

Dynavap M
En av de bästa sakerna med denna vaporizer är att den är så kompakt. Den har nästan samma storlek som en vanlig cigarett, men istället får du en riktigt modern och snygg vaporizer utan krav på batteri eller ström. Den är även robust, vilket betyder att du kan använda din vaporizer under en lång tid framåt. En av de bästa sakerna med denna vaporizer är att den är så kompakt. Den har nästan samma storlek som en vanlig cigarett, men istället får du en riktigt modern och snygg vaporizer utan krav på batteri eller ström. Den är även robust, vilket betyder att du kan använda din vaporizer under en lång tid framåt. Med Dynavap M så har du alltså alltid möjlighet att njuta av fin och ren rök, så du slipper farliga ämnen som annars skapas av rök. Du kan dessutom enkelt lägga den i din ficka, så du alltid kan ha med dig den.

Denna dry herb vaporizer är ett måste om du samlar på vaporizers, speciellt om du vill ha en vaporizer som du inte behöver någon strömkälla till. Nu slipper du ladda upp batteriet eller byta batteri när du vill använda den. Här behöver du själv bara en tändare eller en stormtändare, så att den blir uppvärmd. Det är supersmidigt att använda den, då du enkelt kan höra när temperaturen är uppnådd tack vare det klick som kommer från vaporizern. Imponera på dina vänner och din familj med denna smidiga och effektiva vaporizer, eller ta med den när du ska iväg och campa eller på festival.

Innan du börjar använda din Dynavap M

Ska du börja använda din vaporizer så bör du först läsa igenom den handbok som tillkommer. Eftersom du själv behöver värma upp den, så behöver du först känna av hur den fungerar och känns för just dig. Värm först upp den i ett tyst rum, utan något i den - för att se så du kan höra när temperaturen är uppnådd. Det bör inte ta mer än sex sekunder. Du ska värma upp mitten av locket och inte vid slutet av den. Hör du inget klick efter sex sekunder så ska du sluta värma upp den och låta den svalna igen, det är nämligen inte bra att överhetta den. Därför är det viktigt att höra när klicket låter till.

Dynavap "The shadow" M
När du väl har blivit van med din Dynavap M, så kan du fylla den med önskat material. Låt den först svalna. Du fyller kammaren genom att klicka ned locket i behållaren och tvista den. Du behöver inte grinda ditt material om du inte vill, det är en smakfråga. När du fyllt behållaren så sätter du på locket igen. Du värmer sedan upp metallocket när du roterar det, så flamman ligger mot den sista tredjedelen av metall locket. Se till att endast göra detta på sidan och inte på slutet av locket! Fortsätt att rotera och värm upp locket tills du hör klicket och då är den redo att använda!

Bekväm vaporizer med mjuk ånga

Det som är toppen med Dynavap M är att du får en smakrik och härlig ånga, samtidigt som den är portabel så att du enkelt kan ta med den när du reser runt. Om du drar lufthålet inåt så kommer flödet bli rätt begränsat. Det kan vara bekvämt att ta långa, bestämda andetag när hela locket är öppet. Andra tycker det är bekvämt att öppna locket lite. Den luft som åker igenom Dynavap kyls ned så röken blir fin och mjuk.


Dynavap M..kommer snart!

 

Blog tags: