0
go to cart

Varför du behöver en Arizer Argo Vaporizer under 2019

Blog Logo
Affiliates Namaste 03/01/2019

Nu gör vi 2019 till ett fantastiskt år och varför inte börja året med en otroligt snygg, kraftfull och smart vaporizer? Vi pratar såklart om Arizer Argo Vaporizer. Har du letat efter en bra portabel vaporizer, men vet du inte vilken du ska köpa? Vi rekommenderar starkt den här modellen för att göra din vaping inte bara bra men helt fantastisk.

ARGO kit

Denna modell är kompakt, så att du smidigt kan få plats med den i din väska eller i din ficka. Den har dessutom en riktigt snygg design och ett fint utseende, med en mattsvart färg gjord i ett bekvämt och skönt material. Här erbjuds det smarta funktioner, tillsammans med en smart och kompakt design. Det är alltså väldigt enkelt att ta med denna portabla vaporizer var du än ska. Men bara för att den är portabel så betyder det inte att den inte har bra funktioner. Tvärtom faktiskt! Den innehåller ett kraftfull batteri och du kan dessutom välja att byta ut detta när det behövs. Detta är en torrörts vaporizer - vilket betyder att det endast går att använda torkade örter i den.

Designen är riktigt snygg och den är dessutom diskret. Själva leden för ångan är skapad av en glas-stjälk som du enkelt kan ta bort. Det är denna som gör så att din ånga blir så ren och smakrik. Det finns även ett plastlock så att du enkelt kan skydda stjälken så att den inte går sönder. Det hela görs genom en knapp som sätter fast skyddet, så att du inte riskerar att din vaporizer går sönder när du väl stoppar ned den i din ficka eller i din väska.

Vad för funktioner erbjuder Arizer Argo Vaporizer när det gäller vaping?

 Arizer Argo

 

Maskinen erbjuder dig tre olika knappar tillsammans med en smart OLED display. Här kan du se hur mycket av batteriet som du har kvar i din vaporizer och även vilken temperatur som du har den inställd på. Du kan själv välja om du vill se graderna i Fahrenheit eller Celsius. En annan smart funktion är att denna OLED display går att justera, vilket gör att du diskret kan använda din vaporizer utan att displayen är alltför ljus. Designen är gjord av en smart och skön gummibeläggning, så att den är enkel att greppa och så den inte råkar glida bort från din hand när du använder den.

Det tar runt 3 timmar att ladda upp batteriet och sedan kan du använda din Arizer Argo Vaporizer runt 1.5 timma regelbundet. Du kan själv välja hur varm du vill att vaporizern kan bli från mellan 50°C och upp till hela 220°C. När du använder Argo kommer du direkt märka att den skapar både smakrik och ren ånga. Du får alltså din ånga på bara några snabba sekunder och dessutom kommer det smaka himmelskt gott.

Varför använda just Arizer Argo Vaporizer?

Arizer Argo

 

Det finns många modeller när det gäller vaporizers på marknaden. Så varför använda just Arizer Argo Vaporizer? För det första är designen riktigt snygg - tillsammans med den gummibeläggning så kommer du inte behöva oroa dig att du tappar denna modell i golvet så att den går sönder. Denna vaporizer är dessutom diskret, vilket många användare uppskattar. Eftersom det handlar om torkade örter så vill man förmodligen inte att alla ska se vad du använder i din vape - förutom det är den som sagt väldigt snygg och det är också en bra anledning till att se över denna vaporizer.

Nog om utseendet, det är designen som gör så att denna vape sticker ut i mängden. Batteriet som finns i denna vaporizer erbjuder dig användning i runt 1,5 timma. Det bästa av allt är att du dessutom kan använda den även när du laddar den! På så sätt kommer du aldrig missa ett tillfälle när du vill använda denna vaporizer - även om batteriet är slut och den behöver laddas upp!

Du laddar enkelt upp den via den USB kabel som tillkommer, alternativt via en power adapter som du också får mer. Laddar du den i ett vägguttag så kommer det förmodligen gå snabbare att få batteriet fulladdat då den får en direkt anslutning. Det är också perfekt om du inte har en dator eller ett USB-uttag för att ladda upp denna vaporizer. Du får dessutom med en smidig och snygg bärväska, så att du säkert kan förvara din Arizer Argo Vaporizer i väskan eller i fickan när du inte ska använda den. Allt som allt så är detta en snygg, kraftfull och användarvänlig vaporizer som bara ökar i popularitet ju mer dagarna går.

Blog tags: