0
go to cart

Vapes i 2017 - Vad hålla utkik efter? | Namaste Vapes Sverige

on Jan 10, 2017

Nya bärbara vapes är på väg att slå till på den svenska marknaden på en nästan daglig basis, och i ett försök att välja sätt genom detta område av val, vi förstår här på NamasteVapes, det kan vara en tuff uppgift, men det är där vi stiger framåt. 
Personligen har vårt gemensamma lag testat över 100 olika versioner av vapes sedan början av 2012. Och en sak som vi har lärt oss här, är att det finns många olika versioner av vapes. Några av dessa enheter kan tillgodose dina specifika behov, och vissa kan inte, det beror på dina egna personliga preferenser. Ett av de områden, där vi tittar på den verkliga kvalitetén på en vaporizer, samlad ångproduktion och tillförlitlighet av produkten, och i denna artikel kommer jag att försöka peka ut de fördelar och fallgropar av vissa vapes. När önskan är att köpa en vape, är en av de största misstag folk gör är att gå upp i laddning, utan att ta reda på maskinen, de har för avsikt att köpa. Många människor gillar utseendet på en produkt och sedan utan att tänka, om produkten kommer att passa dem eller inte, innan du köper den. Den här bloggen är för dig, som inte kan undvika dessa fallgropar, och att vägleda dig i rätt riktning.

Stationär eller bärbar | Namaste Vapes Sverige

En av de första stora beslut, du kommer att behöva ta, när du köper en vape, är att besluta om du vill gå med en stationär eller en bärbar enhet. Det första du måste bestämma dig om, är om du planerar att vape hemma eller på resande fot, till exempel, om du planerar att vape diskret, skulle en bärbar vape vara bäst för dig, men om du helt enkelt vill vape i bekvämligheten av ditt eget hem, skulle en stationär vape vara för dig, eftersom det kommer att ge dig bättre övergripande service. En sak du bör komma ihåg är att stationära förångare kan bli dyrt, men för priset är också extra kvalitét och nära garanti för en exceptionell vape. Men som tidigare nämnt, om du är i farten, är den bärbara vape det bättre alternativet, och du kan vara helt säker att det finns många högkvalitativa vapes ute som kan matcha något en stationär kan producera. Bara för att en stationär vape kan vara dyrare betyder inte det att det är en bättre förångare.

Blommor eller koncentrat? | Namaste Vapes Sverige

De flesta vapes har antingen torra örter eller koncentrat. Det finns några specialiserade vapes, som kan rymma både örter och koncentrat, men de allra flesta vapes fungerar bäst med bara en viss typ. Vilken typ av vape du köper, beror på dina egna speciella omständigheter, och dina egna behov. Om du är en ört amatör, kan du köpa en vape, som endast kommer att förånga örter, men om du är ett fan av koncentrat kan du köpa en enhet, som kommer att ägnas åt både.

Hur mycket ska jag betala? | Namaste Vapes Sverige

Liksom allt i livet, denna fråga kan endast besvaras av dina egna personliga förhållanden. Hur kan du svara på denna fråga, när det finns så många variabler som är involverade? Naturligtvis finns det en katalog, för att passa din specifika prisbelopp, men hur besvarar man verkligen frågan bäst? Först och främst bör du avgöra om en budget, som nämnt tidigare, innan du börjar jakten på din vape. Några av de överlägsna stationära modeller kan kosta en betydande summa pengar, och att betala överpris kan vara skrämmande för vissa människor. Men en sak är säker; Om du planerar att köpa en vape, behövde du inte att bli sårad i plånboken. Det finns massor av hög kvalitet vapes ute, som presterar lika bra jämfört med några av sina mer kända kollegor. Så om du är på en budget, vill jag föreslå, to att du tar en ordentlig titt på att köpa koncentrat e-cigs/pennor, eftersom dessa enheter är prisvärda och erbjuder enorma totala funktionalitet och vaping makt. Naturligtvis, Om pengar inte är ett problem, Du kan också betala extra för vissa höga enheter, men det betyder inte att tillfället med samtliga vapes tillgängliga behövs vara på stort värde.

Uppvärmningsmetod? | Namaste Vapes Sverige

Det finns två huvudtyper av uppvärmar metoder, används för att förånga din urter- ledning och konvektion. Kopplings Metoden innebär direkt överföring av värme genom kontant med örter, och konvektion Metoden innebär uppvärmning, De överförs via partiklar i luften. I allmänhet, anses konvektion vara den överlägsen metoden, eftersom dina örter inte behöver påverkas av en värmare. Värmeledningen har också sin enighet, men den övergripande känslan bland vaping samhället, är att konvektion er vägen att gå. Normallt är lednings uppvärmning betydligt vanligare, När man använder dem till bärbara förångar apparater. En av de största nackdelarna med ledning är, att det ibland när du använder denna metod, är en massiv risk för dina örter att förbränna. Vad händer, är att i stället för att avdunsta örter. Maskinen överhettas, vilket resulterar i många problem, sådan ojämn uppvärmning och förbränning. 

Temperatur styrning | Namaste Vapes Sverige

Avdunstning av örter, startar normallt vid en temperatur från 180-200C. Beroende på maskinen du opererar, så låter några av dem, att du kan justera temperaturen, andra maskiner kräver att du kontrollerar temperaturen själv genom munstycket. Ett digitalt styrsystem är helt säkert den smartaste metoden, som ger dig tillgång en mer precis kontroll af din vape. Den andra metoden är, att smaka din önskade temperatur själv vid hjälp av en justerbar skiva, där du kan ställa in maskinen, oavsett vilken nivå du känner passar dig bäst. Förångare har tendensen till att justera sig själva, från din andning hastighet. Över tid, lär användaren sig att inhalera med en bestämd hastighet, vilket säkerställer en likformig temperatur kommer att presenteras. Sammantaget att ha kontroll över temperaturen är en viktig komponent, som alla vaping entusiaster bör sträva efter att förvärva.

Strömförsörjning | Namaste Vapes Sverige

Vapes kan normalt ta emot ström från två olika källor. Den första metoden att driva din vape, är via en inbyggd butan mekanism. Den största oron med denna metod är, att skadliga gaser kan frigöras som kan vara mycket skadligt för hälsan.
Den andra metoden är att använda elektricitet, vilket naturligtvis kan tillföras av en extern motor eller ett batteri. Vissa av dessa vapes har batteri som skall laddas regelbundet, så när du köper en vape, Du bör vara medveten om detta faktum. En sak är säker här på Namaste Vapes, och det är att vi har ett stort utval av vapes, som är noga med att anpassa dina behov. De vapes vi leder i vår marknad, är bäst i världen, och det garanterar vi. 

Allt i Allt? | Namaste Vapes Sverige

I efterbehandling skulle jag säga, att det finns så många fallgropar därute, när du köper en vape. Man går verkligen igenom ett legendarisk minfält, när du väljer att köpa rätt vape till dig, men det enda du kan göra, är att vara förberedd. Det bästa råd jag kan ge dig, är att se till att du, att du läser om den vape, du har för avsikt att köpa. Få alla detaljer du kan lägga dina händer på, och sedan fatta ett beslut, om du vill köpa den specifika vape eller inte. För att sammanfatta, Det finns 3 saker du kan godse, före du köper din vape. Först av allt, måste du ta hänsyn till vad din budget är, därefter om du vill ha en bärbar eller en stationär vape, och till sist, Om du tänker använda örter eller koncentrat. Alla dessa olika delar måste vägas in i ekvationen, när man överväger vad ska man köpa. Beslutet är upp till dig och naturligtvis vill du ta in allt i beräkningen och vad du har råd med. Men du behöver inte att vara rädd för att shoppa runt, eftersom det finns några stora förångare som finns där ute för ett enormt värde. Bara för att en del förångare kosta mer pengar, betyder det inte nödvändigtvis, att dess produkt är bättre. Några av de bästa vapes därute som jag har haft nöjet att använda med mina egna händer, har prissatt mindre än 1000 kronor. Avslutningsvis, vill jag uppmuntra alla vaping entusiaster till aat kika förbi, köpa en vape och se själv vad alla snackar handlar om.
Och skulle du have några problem, med ata välja din vape, kan du alltid kontakta vår live support eller ringe in, och tala med en av våra vape specialister, så att de kan rekommendera rätt vape för dig och dina behov.
Och kom ihåg folk,
Keep calm... Vape on!