0
go to cart

Vape Recension: Flexibelt användande - Da Vinci Ascent

Blog Logo
Affiliates Namaste 07/07/2014

Det finns numera många bärbara vaporizers och även om du använt vår guide för att hitta den vaporizer som passar dig bäst, är det alltid bra lönt att veta lite mer om vad som finns tillgängligt så du kan göra det bästa valet för dina behov. För att hjälpa dig att komma fram till att göra bästa möjliga köp så skulle vi vilja berätta några saker om några av våra mest populära produkter.

Denna vecka tittar vi närmare på Da Vinci Ascent, en utav våra bäst säljande bärbara vaporizers.

 

Da Vinci Ascent

 

Vad är detta för produkt?

Da Vinci Ascent är en bärbar vaporizer för användning till både torra aromaterapi blandningar och aromatiska koncentrat. Denna produktens pris är lite högre än andra modeller men dess kvalitet och den kvalitetsånga som den producerar gör det definitivt värt den extra skillnaden i kronor. Om du är redo att ta nästa steg från din förstaköpsvaporizer så kan Da Vinci vara din grej.

 

Fördelarna

Ascent är flexibel, med kapacitet för att använda både blandningar och koncentrat - vilket inte alla bärbara vaporizers kan göra. Produktens konstruktion är gedigen, det är en tyngre apparat med ett keramiskt uppvärmningsutrymme och en ångpassage helt i glas. Munstycket är helt och hållet avtagbart , vilket gör det lättare att rengöra och underhålla.

Da Vinci är också otroligt lätt att använda, tack vare ett digitalt kontrollsystem utan krusiduller som enkelt kan justeras upp till 430 grader. Du kan justera temperaturen under användning så du kan få rätt kvalitetsånga som du vill ha för varje typ av material som du väljer att använda.

Gällande ångkvaliteten, så gör Ascents munstycke och ångpassage som är båda helt i glas samt den keramiska uppvärmningselementet att du får en konsistent och behaglig ånga varje gång.

 

Det som inte är så bra

Da Vinci Ascent behöver rengöras lite oftare än andra liknande produkter. Eftersom den kan hantera både torra blandningar och även koncentrat behöver den lite mer tillsyn än vaporizers som bara är till för torra blandningar.

Det bör också noteras att den är lite större än andra modeller, ungefär samma storlek som din smartatelefon och dubbelt så tjock. Även om den fortfarande är fullt bärbar, så kanske den inte passar alla fickor.

 

Vem bör använda den?

Da Vinci Ascent är inte exakt en nybörjar vaporizer. Även om den är lätt att använda så får de som har lite vaporizer vana mest ut av produkten. Om du letar efter en pålitlig vaporizer som kan hantera alla typer av aromaterapi produkter som du avser använda så är Ascent något för dig.

Om du använt Ascent innan, dela gärna med dig av dina erfarenheter genom kommentarerna nedan eller kontakta oss och ge oss din feedback.

Beställ din Da Vinci Ascent nu på NamasteVapes och vapa loss!

Blog tags: