0
go to cart

Vape Recension: Arizer Solo – En enkel och hållbar vaporizer

on Aug 04, 2014

Om du har läst på om vaporizers även under en kortare tid så har du förmodligen hört mycket om några av de mest populära vaporizer modellerna, speciellt bland de bärbara modellerna. Bland dessa, en utav våra minst flashiga modeller, men mest pålitliga, så sticker den bärbara vaporizern Arizer Solo ut.


Arizer Solo

Vad är detta för produkt?

Arizer Solo är en bärbar vaporizer från samma skapare av Extreme Q - en utav vår bästsäljande stationära vaporizer modeller. Det är en enkel design med ett laddningsbart litiumbatteri, avtagbart glasmunstycke och ett brett utbud av uppvärmningsinställningar.


Fördelarna

Det finns många anledningar till att Solo är en utav våra toppsäljande produkter. Den är en stabil och pålitlig vaporizer som producerar en excellent ånga, till en stor del tack vare det breda spektrumet av temperaturinställningar som den är kapabel till, den har också en ångpassage helt i glas.

Tack vara den helglasade ångpassagen och blandningsutrymmet, är det enkelt att förvärma Solo medan du förbereder dina aromaterapiblandningar, något som du inte kan göra med det flesta bärbara vaporizers. Produktens konstruktion gör det också väldigt lätt rengöra vilket är ett måste om din vaporizers skall tåla ett tyngre användande.

Arizer Solo är också speciellt bra på att användas för ett längre bruk tack vare den långa batteritiden, ungefär 50% extra lång i jämförelse med andra populära bärbara vaporizers som Da Vinci Ascent.

Det som inte är så bra

Det kommer alltid att finnas olika saker med varje model som kan ses som nackdelar, hursomhelst är dess betydelse styrd av personliga preferenser.

Av de nackdelarna som de flesta påpekar med Arizer Solo är att den antingen används eller laddar, men den kan inte göra båda sakerna samtidigt. Så om batteriet laddas ur måste du låta apparaten vila ett tag och ladda den igen innan du använder den igen. Detta skulle vara ett större bekymmer om inte batteri indikatorn skulle var så pålitlig som den är, få slut på kräm ska inte vara en överraskning.

Luftströmmen kan också påverkas genom sättet som glaspassagen är placerad inuti enheten. Detta kan medföra att sakta ned utsugningen, men det blir ju inte direkt ett problem eftersom du tar det lugnt i alla fall.

Vem bör använda den?

Arizer Solo är en kanonbra vaporizer för vem som helst som behöver en bärbar enhet oavsett erfarenhetsnivå. Den är enkel att använda, enkel att rengöra och ger en excellent ångkvalitet.


Vi skulle bli riktigt glada över att höra vad du tycker om Arizer Solo, skriv gärna en kommentar härunder eller kontakta oss och berätta vad du tycker.


Beställ din Arizer Solo idag hos oss på NamasteVapes och vapa loss!
Arizer Solo
Solo II by Arizer
Arizer