0
go to cart

Vape Recension: Arizer Extreme Q

Blog Logo
Affiliates Namaste 25/08/2014

Vape Recension: Arizer Extreme Q

Fråga vilken vaporizer fantast som helst och de kommer förmodligen att räkna upp ett par välkända namn för stationära vaporizers - även om bland ett brett utbud av enheter som vi säljer sticker ett fåtal ut. I toppen återfinns alltid Extreme Q från Arizer för sin kvalitet och popularitet. 

Vad är detta för produkt? Arizer Extreme Q är en multifunktionell vaporizer. De tillåter ett användande med antingen en whip (inandningsslag) eller en balloon bag för att njuta av ångan och kan hantera både koncentrat och torra blandningar.

Basenheten i sig har ett stort utbud av temperatur och fläktinställningar samt att det medföljer en händig fjärrkontroll som gör det lätt och bekvämt att kontrollera vaporizern utan att behöva sitta i närheten av den hela tiden.

Fördelarna

Extreme Q är verkligen ett direkt svar på vad som menas med prisvärd. Eftersom den kan hantera nästan varje vaporizermoment är den högt rankad bland våra stationära enheter. Värt att notera också är kvaliteten på ångan som är i klass med andra mycket dyrare vaporizers.

Extreme Q har varit med ett tag men den nuvarande versionen är mer kompakt, tystare och mer energieffektiv, vilket ger ett ännu högre mervärde.

Fjärrkontrollen är också ett överraskande händigt tillbehör, att kunna kontrollera din vaporizers värme och fläktinställning medan du lutar dig tillbaka och slappnar av, även i andra ändan av rummet, är också en detalj som skänker ett extra värde.

Det som inte är så bra

En utav de mest vanliga orosmomenten är att Extreme Q som innehåller små glas komponenter, kräver ett försiktigt handhavande och att bli van enheten tar lite tid.

Fläkten, även om den är kompakt och effektiv, så är den långsammare än andra dyrare modellers, så för att fylla en balloon bag tar det lite längre tid och en fläkt hjälpande inandning genom tuben är också lite mindre effektiv.

Vem bör använda den?

Arizer Extreme Q är en bra nybörjarmodell i den stationaära vaporizer klassen om du är på jakt efter en vaporizer som kan allt och är villig att ta dig tid att vänja dig vi den. I och med denna produkts väldigt förmånliga pris är det definitivt värt det att ta den med i beräkningarna oavsett erfarenhetsnivå.

Beställ din Arizer Extreme Q från oss idag eller om du har några frågor eller kommentarer om den eller om andra modeller, kontakta gärna oss.

Blog tags: