0
go to cart

Steg-för-steg guide för Davinci MIQRO, ett måste att läsa!

on Nov 21, 2018

Den helt nya och revolutionerande vaporizern Davinci MIQRO finns nu på den svenska marknaden och det är inte konstigt att hypen är hög! Detta är en helt ny modell som erbjuder dig använding för torra örter från varumärket DaVinci. Denna vaporizer har en föregångare - Davinci IQ - men den här gången ser vi en nyare modell som är 33% mindre och mer kompakt än den tidigare Davinci IQ, vilket många användare uppskattar rejält.

MIQRO är en funktionell vaporizer som erbjuder dig en god smak från de torkade örter du har i den. Det finns ett rör som leder ångan samt ett munstycke som är skapad av zirconium keramik. Tack vare denna innovation så erbjuder vaporizern dig den mest renaste ångan som en vaporizer kan skapa. Du kommer dessutom kunna känna smaken av dina torkade örter snäppet bättre jämfört med andra modeller där ute. Du kan själv välja temperaturen på minst 150 grader och max 220 grader genom deras Path teknologi. Det finns dessutom ett standby mode och en boost funktion i enheten.

Davinci MIQRO

Vaporizern ger dig möjlighet att själv ha kontroll över temperaturen, allt tack vare den smarta Path teknologin som vaporizern erbjuder, men också för de smarta funktionerna som Boost mode och Standby Mode, så att du kan behålla din älskade vaporizer i flera år framåt. Letar du efter snygg, kompakt och modern vaporizer, med de senaste funktionerna och den senaste teknologin - då bör du verkligen ta en titt på denna modell. Du kan dessutom själv välja vilken färg som du vill att din modell ska vara i, vilket då också kommer göra så att denna vaporizer verkligen känns som din.

Funktionerna som Davinci MIQRO erbjuder

Den Path teknologi som finns i Davinci MIQRO gör så att du själv kan bestämma mellan fyra temperaturer som har 20 grader skillnader från varandra. Det tar fem minuter för enheten att gå upp en inställning. Boost mode erbjuder enheten att nå sin maxtemperatur och kommer låta enheten behålla temperaturen under den tid som knappen är tryckt. För att ladda upp batteriet så finns det en tillkommande USB-sladd och det tar runt 2 timmar att få batteriet fulladdat.

För att få det bästa av din vaporizer från DaVinci, så är det alltid bäst att ladda upp batteriet till max innan du börjar använda den. Detta för att se till så att batteriet får en längre livslängd. Skulle det vara så att du inte använder din vaporizer så kommer enhetens Standby Mode kyla ner vaporizern snabbt, så att dina torkade örter bevaras och även batterilivslängden. En annan smart funktion som MIQRO erbjuder, är att du kan justera koppen och därmed bestämma hur mycket du vill ha av dina torkade örter när du väl använder enheten. På så sätt kan du maximera ditt upplevelse och njuta mer av de torkade örterna under en längre period än annars.

Design och bekvämlighet

Kikar du på den design som Davinci MIQRO har, så kommer du direkt se att modellen har många likheter med sin föregångare Davinci IQ. Den största skillnaden är dock storleken. Här hittar du således en mycket mer kompakt och praktisk vaporizer och du kan enkelt och smidigt få plats med den i din ficka eller väska. Det finns dessutom en rad olika snygga färger att välja mellan, om det är så att du vill göra din vaporizer lite mer unik och personlig.

Ta hand om din Davinci MIQRO vaporizer på bäst sätt

Det spelar ingen roll om det är Davinci MIQRO eller en annan vaporizer på marknaden som du äger. Vill du att din enhet ska behålla sin kvalité så länge som möjligt och även livslängden, då behöver du även ta hand om din vaporizer på rätt sätt. Att rengöra den ofta är viktigt, men det är även bra att använda rätt redskap och verktyg för att rengöra inuti vaporizern och så att den inte går sönder. Det kan också vara smart att byta ut vissa delar ibland, speciellt om du känner att de börjar slitas ut.

Du kan dessutom byta ut ditt batteri eller köpa till ett extra batteri om du vill se till att alltid ha din vaporizer fulladdad. Röken är dessutom väldigt ren när du använder Davinci MIQRO och det är en av anledningarna till varför den har blivit så populär bland användare världen runt. Tack vare den smarta Path teknologin, zirconium keramiken och den justerbara temperaturen så gör det Davinci MIQRO utan tvekan till en av de mest funktionella och kvalitativa vaporizers som ännu har skapats.