0

Pax 3 vs Pax 2 | Är uppgraderingen värt det? | Namaste Vape Sverige

on Dec 14, 2016


Buy Pax 3 Vaporizer UKPax 3 vape produceras av Pax Labs, skapare och producent av världens mest kända vape - den ursprungliga PAX och Pax 2 vape har precis släppt sin senaste Vape, inställd på att ta över världen som sina föregångare - Pax 3 Vape. Pax Labs har höjt det med sin senaste modell, och har visat att de verkligen lyssnat på sina kunder med införandet av deras koncentrat tal. Koncentrat har blivit en del av vApe världen dessa dagar och Pax Labs lyssnade på den här växande efterfrågan, genom att göra Pax 3 vape kompatibel med koncentrat, växter och oljor. Men inte bara det, Pax 3 behåller en liknande design som sin föregångare Pax 2, men denna enhet har fått en helt ny utformning från grunden, och är fullmatad med innovativa nya funktioner och massor av uppgraderingar av maskinvara.

 

 

Pax 3 Vs pax 2 Vape - Uppgraderingar av maskinvara | Namaste Vape Sverige


Buy Pax 3 Vaporizer UKSå, vad exakt har ändrats från Pax 2 Pax 3? Såväl som nämnts ovan, en av de viktigaste funktionerna, möjligheten att vape både torra örter och växter eller koncentrat och oljor. Pax 3 är utrustad med tre alternativ för ugnen locket. Två av dessa ugnar dörren är utformad för Vape torr ört och den andra är enbart för koncentrat. Det torra ört ugnlocket är en "full ugn lock" och en "halv ugn lock" och skillnaden mellan dessa två lock beror på tjockleken av den torra ört du vill infoga. Den halv lock ugnen får också utmärkta resultat med bara med en liten mängd material. Ugn lock av koncentrat är utrustad med en liten behållare som innehåller dina koncentrat. Du behöver bara placera din valda olja / koncentrat i de två hålen som finns på locket. Pax Labs har verkligen satt huvudet på spiken här för att införliva förmågan att Vape koncentrat och oljor.

Andra förbättringar vi kan se från Pax 3 av Pax 2, det mer kraftfulla batteriet. Batteriet har hoppat från 300mAh till en mycket bättre 3500mAh, vilket innebär att uppvärmningstiden för Pax 3 är blixtsnabb. Vi talar om en 15 andra uppvärmningstiden för att uppnå önskad vape temperatur - Ultra imponerande! Pax 3 läpp-sensormekanismen har också förbättrats avsevärt under Pax 2, med en snabb ökning genom den inre acceleratorn.

 

Pax Vape Smartphone App | Namaste Vape Sverige


Buy the Pax 3 Vaporizer UKEn av de största funktionerna i Pax 3 är införandet av Pax vape smartphone app, som finns för både iOS och Android-telefoner. Denna app gör det möjligt för användaren att få ännu mer kontroll över deras Pax 3, och deras vaping erfarenhet. Appen låter dig få mer kontroll över temperaturs inställningar, och möjligheten att låsa upp specialfunktioner och nya värmesystem profiler. Att para din Pax 3 vape är supersnabbt och inom några sekunder kommer du att kunna ställa in temperaturen och justera dem med bara en touch av ett finger. Även du kommer att kunna styra andra inställningar med denna smartphone app, såsom LED ljusstyrkenivåer , inklusive Pax 3 spel samtidigt som du har praktiskt taget möjligheten att låsa din vape och du kan även utföra nödvändiga uppgraderingar hårdvara genom denna fantastiska App.  

Slutsats om Pax 2 Vs Pax 3 Vape | Namaste Vape Sverige

Generellt måste vi säga att Pax 3 är en riktigt bra förbättring från Pax 2. Inte bara är det mer kraftfull, men Pax 3 vape känns så mycket smartare än sin föregångare, och det är verkligen visat genom sin överlägsna prestanda. Till råga på, när vi tar hänsyn till att Pax 3 levereras med en 10 års garanti så vi kämpa verkligen hitta fel med denna förångaren. Vi måste erkänna att i alla aspekter av denna vape är Pax tre helt överlägsen.

 

Få din Pax 3 här!

Kan du inte vänta till att få din Pax 3? Få en Pax 2 i under tiden!

Och kom ihåg folk!

Keep calm... Vape on!

 


Har lagts till i kundvagnen
Checka ut