0
go to cart

NamasteVapes har flyttat – till Irland!

Blog Logo
Affiliates Namaste 11/08/2014

 

NamasteVapes har flyttat – till Irland!

Vi är väldigt glada att idag kunna presentera nyheten att öppnandet av vårt Internationella högkvarter och distributionscenter in Dundalk på Irland är ett faktum, i det prestigefyllda Quayside Business Park! Våra nya grannar på området är erkända företag som Dropbox, Apple, Facebook, AirBnB and Paypal.


Vår verksamhet har vuxit snabbt och för att kunna betjäna dig ännu bättre har vi öppnat våra nya lokaler i Dundalk och vårt distributionscenter på Nordirland så att vi kan säkerställa en ”dagen därpå utleverans” till hela EU. Med dessa nya anläggningar gör det oss till den största och mest vällagrade online vaporizer återförsäljare i världen.


Vårt nya Quayside huvudkontor kommer också rymma vår produktutveckling and produktionslokaler där NamasteGuru kommer bli tillverkad tack vare vårt nya partnerskap med lokala företag. Vi kommer att prata mycket mer om Guru när vi kommer närmare produktion under hösten!


För er som befinner er i Dundalk närområdet, kommer dörrarna att öppnas snart, vi meddelar när, så du kan få möjlighet att komma förbi och se det nya utställningsrummet och för en förhandstitt på alla våra produkter och kunna träffa vår personal.


Vi gläds över att kunna få möjligheten till att kunna ge en ännu bättre service till våra kunder i hela EU och ser fram emot att se dig snart!

Blog tags: