0
go to cart

Kan Fury 2 Vaporizer ersätta Pax 3?

on Nov 14, 2018

Det är ingen tvekan om att det utvecklas nya innovativa och snygga vaporizers för varje månad som går nu. En ny på marknaden är Fury 2 - som är en snygg och stilren vaporizer. Frågan är om denna nya vape kommer kunna ersätta den populära vaporizern Pax 3?

Det är en svår fråga och det egentliga svaret varierar! När det gäller vaporizers så har alla människor olika åsikter och behov. Läs vidare nedan i artikeln så kommer du själv veta vilken av dessa två modellerna som är bäst för just dig och ditt liv - båda är dessutom riktigt snygga! Du kan själv reglera värmen i båda modellerna och när du köper någon av produkterna så kommer det även tillkomma en praktisk väska, så att du smidigt kan transportera din vape när du är på resande fot och så att du inte riskerar att ta sönder den eller liknande.

Fury 2 är en förbättrad version av vaporizern OG Fury och har nästintill likadan design som föregångaren, dock så är det en stor skillnad när man kikar på hur kraftfull Fury 2 motorn på denna modellen är, jämfört med den tidigare versionen. Kikar man på Pax vaporizer så ser vi att dem har tillverkat tre stycken utgåvor än så länge, vilket också betyder att de bör ha mer erfarenhet om vad just vape-älskare gillar. Oavsett så är båda dessa modellerna unika i sig och har många härliga fördelar och funktioner.

Letar du efter en smidig och smart portabel vaporizer så är i alla fall någon av dessa modellerna för dig. Ta en titt och läs vidare här nedan i artikeln om vad som gör båda produkterna så lika varandra, men ändå unika i sig. Att hitta en bra och funktionell vaporizer är inte alls lika svårt när det idag finns så många bra att välja mellan!

FURY 2 vaporizer

Gemensamma funktioner för dessa båda vaporizers

För det första så är Fury 2 fruktansvärt liten och kompakt, något som även Pax 3 vaporizer också är, så där har modellerna nu minst en sak gemensamt. Båda är dessutom väldigt stilrena och har en snygg, svart design. Modellerna har även ett robust och slitstarkt material som gör att båda har en lång livskvalité. Båda modellerna är små och kompakta men är ändå väldigt kraftfulla, trots att de är i lite mindre storlekar.

Fury 2 är greppvänlig tack vare ytbehandlingen som känns som gummi. Det tar dessutom bara 25 sekunder att värma upp denna vape. Den har en OLED skärm så att du enkelt kan se vad för slags temperatur som den är i och även hur mycket batteri som är kvar. Du startar Fury 2 genom att klicka 3 gånger - och vise versa för att stänga av den. Skulle du dock glömma att stänga av den så gör den det automatiskt efter 4 minuter. Denna modell är även ROHS-certifierad.

 

PAX 3 vaporizer

 

Sammanfattning, vem tar över marknaden?

Det är dock en svår fråga om Fury 2 faktiskt kan ersätta Pax 3 tack vare denna modells höga popularitet. Kikar man på skillnaderna så är dock Fury 2 vaporizer ett billigare alternativ jämfört med Pax 3, dock har de trots allt väldigt många likheter med varandra. Pax vaporizer har trots allt skapat sin tredje utgåva och då kan man nästan anta att de förstod vad som saknades i en vaporizer - vilket varumärket då gjorde till en verklig produkt.

Oavsett vilken av dessa modeller som kommer vara populärt så är en sak saker, de har unika egenskaper och funktioner som inte många vaporizers har. De är dessutom riktigt snygga och moderna, vilket gör att dem båda sticker ut ur mängden när man tittar på vaporizer marknaden.

Det finns dock ingen tvekan om att båda de här modellerna är snygga och har en modern design. Tycker du det är viktigt att din vaporizer ser snygg ut så bör du verkligen kasta ett öga på dessa två modellerna, då de förutom de snygga designerna också erbjuder kraftfulla motorer som gör så att du enkelt och smidigt kan njuta av din vaporizer.

Båda modellerna är således bra i sig och har sina egna positiva fördelar. Ta en titt på båda och se vilken som du tror hade passat dig bäst. De erbjuder dig oavsett en härlig och trevlig upplevelse när du vill ta del av alla fördelar med ånga från örter och aromer. Dessutom så är modellerna både bekväma och ergonomiska att hålla i, oavsett vilken du väl bestämmer kommer bli din nya favorit.