0
go to cart

Hur Temperatur Påverkar Prestanda?

Blog Logo
Affiliates Namaste 06/08/2015

Så du precis köpt Mighty av Storz och Bickel mål har du ingen aning om vilken temperatur för att ställa in det i bästa fall för vaping. Du har undrat om det gör någon skillnad, syfte du är osäker på var du ska börja. Ja, det är därför vi är här! Idag ska vi diskutera olika förångare temperatur, hur de påverkar prestanda, och hur du kan Använda dem för att få den bästa upplevelsen av din vape.

Hur Temperatur Påverkar Prestanda?

Innan berätta vilken temperatur SCCM att vara bäst, varför är detta betydelse i första hand? Har vape temperaturen faktiskt göra en skillnad?

Ja!

Här är anledningen: temperaturen har breda effekter på att producera ånga, smak, samt kemisk nedbrytning beroende på vilken typ av aromterapi produkter som du använder.

Om din vaporizer vid en lägre temperatur, kan du njuta av en svalare, lättare smaksatt vape session. Din session kommer att pågå längre generellt långsamt som du vill använda ditt material. Om din vaporizer har en högre temperatur, då kan du få mer ånga snabbt och robust arom. Detta resulterar i kortslutning session som du påskynda processen huvudsak. En lägre temperatur för Vaping betraktas i allmänhet vara omkring 140-150'C, medan höga temperaturer rankar någonstans från 200-210'C. Gå högre än mycket och din vaporizer blir inte guld Antingen du börjar ditt material bränns, förstör punkten bakom förångning. Varken låga eller höga temperaturer vanligen Önskat, syftar snarare någonstans emellan. Generellt sett kan en bra leden finns runt 175-200'C. Namaste Kory favorit temparate är 185 °C!

Så var ska man börja?

Först av allt, är främst hänförlig till användarens preferenser och vaporizer som de äger vape temperatur, men det finns några generella riktlinjer som vi kan ge dig att hjälpa dig att starta processen det!

Så var ska man börja?

Steg 1) Känn din vaporizer.

Har vaporizer du-har förinställda temperatur, digitala kontroller, manuella kontroller, eller andas kontroller? (Detta kommer att förändra hur du går om din temperatur främja kunskap)

Steg 2) Läs din manual.

Din vaporizer generellt suggéré-har en temperatur / teknisk ingår att hjälpa din resa är att hitta vad som fungerar bäst för dig. Börja med sina förslag!

Steg 3) Försök 175-200'C

Detta är vårt förslag för en god allmän leden nästa så prova detta! Ännu längre genom att försöka Namaste Kory: s go-to av 185°C!

Steg 4) Prova olika alternativ!

En bra leden prova 175-200'C att mål leden och se qui fungerar bättre för dig och din vaporizer! Prova en lägre / högre temperatur om du är nyfiken! Kom ihåg att varje vaporizer är annorlunda, och varje användare är olika så alternativen är ganska oändliga!

NamasteVapes Sverige

Keep Calm.... Vape On!

Blog tags: