0
go to cart

Gör din egen julkalender!

on Dec 15, 2018

Julsäsongen börjar närma sig. Julgranen är kanske uppe, ljusen glittrar vackert och lukten av glögg dansar runt i hem, kontor och på restauranger. Pressen från samhället och människor som säger att du ska visa din kärlek och uppskattning genom att omvandla kärleken till betydelsefulla materiella föremål, som på något sätt ska förmedla värdet mellan er relation kan bli lite väl mycket. Vi på NamasteVapes Sweden tycker därmed att vi ska strunta i det! Strunta i den kapitalistiska manifestationen som finns i samhället och ta istället hand om dig själv med lite DIY, örter och gör din egna adventskalender!

Julörter

Så, vad är en adventskalender?

För Grincharna bland oss eller de som levt under en sten, så är en adventskalender en speciell kalender som används för att räkna ned dagarna av Advent i väntan på jul. Adventskalendern är formad som en stor rektangulär med fönster. En för varje dag i December, fram till julafton den 24:e. Kalenderns dörrar öppnas för att avslöja en dikt, bilder, skämt, godisar, choklad eller i vårt fall - örter eller ett ört-relaterat föremål. *Advent är en säsong som firas av kristna som en tid att förväntansfullt se fram emot och förbereda firandet av Jesus Kristus vid jul. Nu när vi alla har en bättre förståelse för vad en adventskalender är, så kan vi nog alla försäkra oss om att en rektangulär, kartonglåda utsmyckad med festliga bilder och fyllda med små chokladtomtar är rätt coolt. Men, kommer den vardagliga adventskalendern kunna låta dig överleva julsäsongen omringad tillsammans med din utökade familj? Nej, men vår typ av adventskalender kan!

Hur gör jag en?

Du kan köpa en ört adventskalender och ört-relaterade advent, men vad är det roliga i det?!
För att göra din ört adventskalender så behöver du följande:

  • 24 små kartonglådor som är inslagna med julklappspapper.
  • 12 ört relaterade föremål som - rullpapper, förvaringslådor, luktfria påsar, grinders, vaporizers.
  • 12 olika örter, herbs, stammar, växter
  • Bygg ihop din adventskalender.
  • Fyll kartong luckorna slumpmässigt med något ört föremål.
  • Märkt dem med 1-24 och sortera dem i rätt ordning.

Det kunde inte vara enklare att göra denna kalender. Varför inte testa och göra den själv, nu? Och låt oss höra hur det gick!
Vill du tillverka en adventskalender, men inte har de nödvändiga föremålen för att göra den?! Handla hos oss på NamasteVapes Sweden och sprid lite julglädje till dig själv med din nya balla kalender.
Är du ledig över jul och vill läsa allt som har med julen och vaping att göra ? Läs mer på vår blogg.
Nu firar vi en riktigt gräsligt bra jul tillsammans!


God jul från oss på NamasteVapes Sweden.

Torkade ört vaporizers
Vaporizer Guiden
Koncentrat Vaporizers