0
go to cart

Det bästa Black Friday Vaporizer erbjudandet i Sverige 2018

on Nov 22, 2018

Nu är Black Friday här och vilken perfekt dag att investera in en ny och grym vaporizer, för nedsatt pris! Det finns så många fördelar med att införskaffa sig en vape, men i många fall kanske inte plånboken tycker om idéen lika mycket som du gör. Vilket perfekt läge att du då har hittat hit!

Just nu så finns det tre stycken otroligt grymma och funktionella vaporizers som du kan köpa hem som en underbar julklapp till dig själv eller en kär vän - där alla produkter dessutom har upp till 25% nedsatt pris!

En dry herb vaporizer är utformad så att du kan njuta av torkade örter i din vaporizer och på så sätt minska risken att få i dig andra skadliga ämnen som röken kan ge ifrån sig. En bärbar vaporizer erbjuder dig dessutom smidighet, så att du alltid har möjlighet att njuta av örterna. Du kan enkelt få plats med en portabel vaporizer i fickan eller i väskan utan problem.

Njut av julen med kraftfulla Mighty Vaporizer

Nu snackar vi en kraftfull vaporizer och det kan man till och med höra på namnet. Mighty Vaporizer är en riktigt funktionell och innovativ dry herb vaporizer som erbjuder dig en av de bästa vape upplevelserna som du kan tänka dig. Förutom kvalitén av röken och de olika funktionerna som denna vaporizer erbjuder, så finner du också en robust och snygg design. Det är dessutom en portabel vaporizer, vilket gör att du smidigt kan ta med dig den var du än går. Mighty Vaporizer erbjuder dessutom en lång livskvalité tack vare den starka och robusta designen.


MIGHTY Sverige

Det tar bara några korta sekunder innan din Mighty Vaporizer är uppvärmd och därefter kan du njuta av de torkade örterna. Vaporizern erbjuder även dig möjlighet att använda på tjockare samt fastare koncentrat och gör den utmärkt för dig att använda för sådana koncentrat också!

 

Gör din Pax 3 Vaporizer personlig med olika färger

Företaget bakom Pax 3 Vaporizer är PAX Labs och detta är den tredje utgåvan av deras PAX modeller! Denna vaporizer erbjuder dig likadan teknologi som sin föregångare, förutom att den är kraftfullare såklart. Dessutom så är den mer bekväm att hålla i och har en snygg design. Du kan även välja mellan olika färger så att din Pax 3 Vaporizer känns mer unik för just dig.

PAX 3 Sverige

Med Pax 3 Vaporizer så kan du dessutom även använda koncentrat också, vilket gör så att denna vaporizer har en två-i-en funktion. Brukar du använda e-vätskor eller andra koncentrat också, ta då en titt på Pax 3 Vaporizer så att du har möjlighet att njuta av båda av två världar!

 

Den perfekta julklappen går till Pax 2 Vaporizer

Letar du efter föregångaren till den tidigare vaporizern så är det absolut en perfekt julklapp, oavsett om gåvan är till dig själv eller till en nära. Pax 2 Vaporizer. Denna vaporizer erbjuder dig en matt och snygg design, även här kan du välja mellan olika färger för att personalisera din vaporizer. Pax 2 Vaporizer erbjuder dig en två timmar batterilängd medans du har igång den och är verkligen en snygg och smidig vaporizer - för ett bra pris!

PAX 2 Sverige

Alla tre modeller MINST 20% billigare under Black Friday!

Ska du njuta av dina torkade örter på det bästa och mest hälsosammaste viset, så är en dry herb vaporizer något för dig. Idag finns det smidiga vaporizers som du enkelt kan ta med dig, om du vill känna smidigheten med en portabel vaporizer. Just nu kan du dessutom inhandla dessa otroliga modellerna minst 20% billigare under Black Friday! Som att vi inte redan såg fram emot julafton!

En vaporizer till julafton kommer inte bara minska de farliga och ohälsosamma ämnena som kommer från rök, du slipper dessutom både os och rök i ditt hem! Ta chansen och köp en funktionell, kraftfull och snygg vaporizer du också för att öka samlingen där hemma. Det kan dessutom vara en otroligt bra och fin gåva till någon av dina nära och kära. Ta en titt och se om det är Pax 3 Vaporizer, Pax 2 Vaporizer eller Mighty Vaporizer som hade passat dig bäst och gör den här julen till en oförglömlig jul och en härlig vape upplevelse!

Så, vad väntar du på? Har du länge velat köpa en vaporizer eller köpa en i julklapp till en vän så har du just nu den perfekta chansen! Dessa vaporizers är alla smarta och funktionella, så det är bara välja den som känns bäst för dig och njuta av din nya vape. Just nu kan du köpa dessa för ett nedsatt pris och utöka samlingen där hemma.

BLACK FRIDAY SALE!