0
go to cart

Bästa Boundless Vaporizern 2018

on Nov 19, 2018

Boundless är ett av de största varumärkena när man kikar på kvalitativa och bra vaporizers. Varumärket har verkligen klättrat ett steg upp när det gäller att tillverka och sälja prisvärda, kvalitativa och funktionella vaporizers som finns på marknaden idag. Deras utbud sträcker sig från extremt prisvärda modeller, till mer avancerade vaporizers. Boundless startade sin resa år 2016 med ett par prisvärda och stora vaporizers och idag finns det både kompakta, avancerade, enklare och kraftfulla vaporizers i deras sortiment.

Det kan vara svårt att bestämma sig för vilken av deras modeller som är ens favorit, det finns helt enkelt så många! I den här artikeln tänkte vi gå in på de tre bästa Boundless vaporizers som finns nu på marknaden 2018. Alla dessa tre modeller har sina egna unika funktioner och som du säkert vet så har alla vi människor egna åsikter och smaker, när det gäller att hitta en bra vaporizer som passar ens behov bäst. Därför är dessa Boundless vaporizer som vi tar upp i artikeln passande för olika människor, beroende på vad för behov just du har.

Boundless CFC 2.0

Här har vi en innovativ och snygg vaporizer som erbjuder dig en bekväm och stabil form. I vaporizern så finns det ett inbyggd luftflöde som gör så att den håller sig sval när du använder den, vilket verkligen är en bekvämlighet och något som många vaporizers har problem med. Den är dessutom väldigt kompakt och diskret, så att du enkelt får plats med den i din väska eller ficka. Letar du efter en smidig och effektiv vaporizer så bör du ta en titt på Boundless CFC 2.0. Det tillkommer även en adapter till vattenpipor, om du skulle vilja använda den med en vattenpipa. Den innehåller en keramikskål som får plats med 0.5 gram örter.

Letar du alltså efter en vaporizer som är kompakt och smidig, som du dessutom kan använda med en vattenpipa - då är denna vaporizern för dig. Den är kraftfull men är fortfarande i en kompakt form, så att du enkelt kan ta med dig din vaporizer utan några problem.

Boundless CFC 2.0

Boundless CFV

Här har vi en vaporizer som är en stor popularitet och favorit på marknaden, vilket inte är så konstigt heller. Boundless CFV låter din enhet hålla sig sval under uppvärmningen och använder konvektionsvärme för att värma det du ska ha i din vaporizer. Det finns också utbytbara ringar för lagringen i själva kammaren och du kan själv bestämma vilket material dessa ringar ska vara gjorda av - vilket påverkar både smak även olika alternativ när det gäller värme behållningen. Du kan även själv justera din temperatur och få önskad värme.

Boundless CFV är en perfekt vaporizer för dig som gärna vill ha lite mer kontroll när det gäller smaken som skapas i vaporizern. Du kan välja mellan tre olika ringar i tre olika material och det är antingen i kvarts, afrikansk rosenträ eller bambu. Du kan också själv justera temperaturen i enheten och därmed är det verkligen en anpassningsbar och bra vaporizer.

Boundless CFV

Boundless CF-Hybrid

Sist men absolut inte minst så har vi Boundless CF-Hybrid, som är en vaporizer i toppkvalité och du kan med denna använda både torkade örter eller koncentrat, men även använda den som en vanlig vape med e-vätskor! Detta är således en två-i-en vaporizer som erbjuder dig båda härliga delarna av en vaporizer. De flesta modeller i Boundless erbjuder således endast vapening med torkade örter eller koncentrat, men Boundless CF-Hybrid låter dig också använda den som en vanlig vaporizer! Det finns även med ett utbytbart batteri så att du alltid kan vara säker på att din vaporizer fungerar.

Boundless CF-Hybrid är en vaporizer för dig som letar efter en enhet där du både kan använda torkade örter, koncentrat och e-vätskor. Vaporizern erbjuder således alla härliga delar i sin vaporizer-upplevelse.
Boundless CF-Hybrid

Oavsett vilken av vaporizers som passar dig bäst, så är det ingen tvekan om att alla dessa tre modellerna är heta på marknaden just nu. Alla har unika egenskaper och funktioner i sig och därför är det helt upp till dig vilken som du tror passar dig bäst! Förmodligen så lär dessutom Boundless fortsätta att lansera och spänna nya utgåvor ju mer åren går. Vi får tacka teknologin för alla dessa framsteg när der gäller att skapa innovativa och smarta vaporizers och enheter som vi kan njuta av i vardagen. Ta en titt på Boundless och kika om några av deras modeller hade passat dig. Förutom just dessa så finns det nämligen en rad andra modeller där ute som varumärket har skapat.