0
go to cart

Bästa 3 vaporizers under 1000 kr

on Nov 28, 2018

Att köpa en ny vaporizer behöver inte kosta flera tusenlappar! Idag finns det många funktionella och kraftfulla vaporizers som fortfarande erbjuder hög kvalité och snygga designer. Letar du efter en vaporizer under 1000 kr - då har du kommit rätt. I den här artikeln tar vi fram tre stycken bra vapes som du har möjlighet att köpa för under 1000-lappen, perfekt om du vill utöka din samling eller ge bort en bra och funktionell vaporizer i present.

Det finns många olika vaporizers där ute idag, därför kan det vara svårt att välja! Nu kan du hitta både bra och snygga vaporizers för bra priser - något som både kommer göra dig och din plånbok glad! Läs vidare nedan om de utvalda produkterna.

I många fall kan det vara så att man inte vill spendera alltför mycket pengar för en vaporizer. Det kan vara så att plånboken inte riktigt vill, eller så är du sugen på att köpa en vaporizer och ge i present eller julklapp. Eller så kanske du samlar på vaporizer och vill utöka samlingen, men fortfarande ha pengar över till annat. Här har du tre stycken vaporizers under 1000 kronor.

 

Black Mamba Vaporizer

 

BLACK MAMBA Sverige

Tycker du att designen och färgen är en viktig del när det gäller en vaporizer? Vill du fortfarande att den ska vara kraftfull och ge dig en god vape-upplevelse? Ta då en titt på Black Mamba Vaporizer. Här har vi en vape som har en riktigt snygg design och är skapad i mjukt gummi. Färgen är mattsvart och ändå riktigt diskret för att vara en vaporizer. Letar du efter en snygg, diskret men kraftfull vape så bör du kika på denna och se om den faller dig i smaken!

Det är en dry herb vaporizer så den används alltså till just torra örter! Du får plats med 0,65g av dina örter i denna vape och det tar bara tjugo sekunder innan den är uppvärmd. Denna vaporizer väger runt 190 gram och är endast 14.5 centimeter lång! Den är även 2.7 centimeter hög och 4.6 centimeter bred. Detta gör Black Mamba Vaporizer till en både smidig men kraftfull vape.

Black Mamba Vaporizer har ett batteri som du kan använda i omkring två timmar innan du behöver ladda upp det och detta gör du med en tillkommande USB-kabel. Detta är verkligen en prisvärd vaporizer som erbjuder både kvalité och en snygg design. Helt enkelt en funktionell och stilig portabel vaporizer!

 

Arizer V Tower

Arizer V Tower

Detta är inte en portabel vaporizer, dock är en kraftfull och har en snygg design! Arizer V Tower är en vaporizer som erbjuder dig delar av god kvalité och hög slitstarkhet. Den låter dig njuta av en smakrik och ren ånga genom den rostfria designen. Arizer V Tower har dessutom två stycken isoleringsväggar. Letar du efter en snygg men även kraftfull vaporizer som du kan ha stående hemma? Då bör du verkligen ta en titt på den här modellen. Förutom den snygga designen så är det även en vaporizer som inte kostar allt för mycket heller!

Tack vare att denna vaporizer står upp, så betyder det att röken fördelas effektivt och jämnt så att du får en god ånga. Det finns även en LCD skärm så att du kan se temperaturen. Det går att få en värme mellan 50 grader och upp till 250 grader. De glasdelar som finns i denna vape gör så att det skapas en riktigt bra ångkvalitet och den är dessutom enkel att använda.

 

Kandypens Galaxy

KandyPen Galaxy

Här har vi en riktigt snygg och behändig vaporizer. Kandypens Galaxy erbjuder dig en pennliknande vaporizer med ett upphöjt luftflödessystem. Den har även en kammare i djup kvartskristall. Denna vaporizer är väldigt snygg och erbjuder dig en design i ett glansigt emalj, både i svart och rosa! Detta är verkligen en cool vaporizer. Den har möjlighet att nå tre olika temperaturer där minsta är på 175 grader, mellersta på 200 grader och högsta på 220 grader!

Förutom den snygga designen så finns det en rad med olika funktioner i Kandypens Galaxy. Det är således en portabel vaporizer som erbjuder dig en spiral i titan, två stycken dubbla kvartsstavar och en kvartskristall kammare. Här har du både en prisvärd, bra och snygg dry herb vaporizer!

Känner du att det är dags att införskaffa dig en ny vaporizer så är dessa tre produkter verkligen värda att nämna, speciellt om det är en bra och funktionell vaporizer under 1000 kronor. Ta en titt och se över om någon av dessa produkter hade fallit dig väl i smaken och få en fantastisk vape-upplevelse du också!

Black Mamba
Arizer V Tower
KandyPens Galaxy