0
go to cart

Arizer Air 2 Vaporizer Vs Arizer Solo 2 Vaporizer | En enkel köpguide

on Nov 16, 2018

Två stycken funktionella och smidiga vaporizers, men vilken av dem är egentligen bäst? I den här artikeln kommer vi gå igenom de olika modellerna, så att du kan känna efter vilken som passar dig bäst. Båda dessa vaporizers är unika i sig och erbjuder bra och härliga fördelar för dig som vill skapa ånga av aromer och örter. Läs vidare här nedanför om de olika modellerna, så att du enklare kan bestämma dig om vilken som är bäst för dina behov.

Arizer Air 2

Detta är en portabel och är väldigt smidig vaporizer från Kanada. Arizer Air 2 laddar du smidigt upp det batteriet som finns i vapen, med en tillkommande USB-kabel så att du enkelt kan ladda den i olika uttag. Du kan även köpa till extra batteri om du snabbt vill byta och ut det. Designen är snygg och du kan smidigt få plats med den i din ficka, då den endast har en diameter på 29 millimeter. Det finns en LED-display så du enkelt kan se temperaturen. Den är konstruerad i ett hållbart material som låter dig andas in örternas ånga av hög kvalité. Det är enkelt att reglera temperaturen och du kan välja mellan 50 grader och upp till 220 grader.

Arizer Air 2

Arizer Air 2 ser ut som sin föregångare men det är också tack vare föregångares popularitet. Du kan ladda denna vaporizer med en USB-Kabel och det går även att byta ut batteriet så att du kan använda din vaporizer under en längre tid, eller låta det andra batteriet ladda så att du fortfarande kan använda din vape. Denna tar runt 2 timmar och 30 minuter att ladda tills batteriet är fulladdat.

● Enkel men stilren design
● Uttagbart batteri
● Mellan 50 och 200 grader
● Diameter på 29 mm
● LED-display

 

Arizer Solo 2

Arizer Solo 2 är verkligen en unik och snygg vaporizer som erbjuder dig en härlig och trevlig upplevelse. Den är dessutom väldigt enkel att rengöra, vilket är en stor fördel när det gäller just vaporizers. Denna är grå till designen och har en lite mer fyrkantig utformning än Arizer Air 2. Du kan reglera temperaturen mellan 50 grader till 200 grader. Arizer Solo 2 är en dry herb vaporizer där du kan få ut ånga från en rad olika örter. Denna portabla vaporizer kan du enkelt lägga i fickan eller i väskan så att du smidigt kan ta med dig vaporizern var du än går. Det tar bara 20 korta sekunder att värma upp Arizer Solo 2 och väntar du ytterligare några sekunder så kommer ångan vara ännu mer tjockare och rikare.

Arizer Solo 2

Arizer Solo 2 ger dig även två smarta tuber för aromen. En är 110 mm och en är 90 mm med tillkommande lock. Vaporizern har en lång livslängd då att du kan njuta av ditt vape under flera år och du laddar den enkelt via USB. Du får även med en smart väska så att du kan transportera din vape när du ska åka iväg. Det tar ungefär 3 timmar innan batteriet är fulladdat. En av de bästa fördelarna med denna vaporizer är absolut hur smidigt och enkelt det är att rengöra den, något som ändå är en viktig del när det gäller sin vape. Du kan enkelt torka av insidan av tuberna med bomull och alkohol för att få den ren och det kommer bara ta dig några snabba minuter att få den skinande ren. Ju oftare du tar hand om din vape, desto längre kommer livskvalitén vara.

● 20 sekunder att få den varm
● Mellan 50 till 200 grader
● Två tuber för aromer
● Medkommande väska

Sammanfattning Arizer Air 2 Vaporizer Vs Arizer Solo 2 Vaporizer

Båda dessa vaporizers är unika i sig och egentligen så är det mestadels användarens personliga val när det gäller vilken av produkterna som passar personen bäst. Vill du kunna använda din vape under en längre tid så är Arizer Air att föredra tack vare det utbytbara batteriet. Gillar du designen mer hos Arizer Solo 2 så har du där ditt val. Välj den vaporizern som känns bäst för dig och börja njuta av alla de fördelar som aromerna kan ge dig.

Att välja rätt vaporizer behöver inte vara ett alltför svårt beslut längre. Det viktigaste är att välja en bra vaporizer med god kvalité så att du kan vara säker på att din nya vape kommer hålla så länge som möjligt. Dessa två vaporizers är båda populära och det är inte konstigt, då de erbjuder dig en härlig vape upplevelse med bra material. Se till att tänka över vad för slags behov du har på din vape och välj sedan den bästa för dig.