0
go to cart

Är Pax 2 fortfarande en av de bästa?

on Oct 18, 2018

Pax vaporizers har slagit sig fram stort på marknaden som några av de mest kraftfulla och anpassningsbara torrörts vaporizers som man kan hitta. De är uppskattade för sin kompakta design och lätta hantering och att samtliga funktioner är väl genomtänkta och pålitliga.

Deras vaporizer Pax 2 är inget undantag utan erbjuder en utvecklad design och är dessutom väldigt prisvärd. Designen som är kompakt och mycket funktionell gör att Pax 2 är en bärbar vaporizer i toppklass, helt klart i nivå med deras uppgraderade version Pax 3.

Men vad är det egentligen med denna Pax 2 vaporizer som gör den till ett framstående alternativ av bärbara vaporizers. I denna artikel kommer vi att lista de fördelar som denna modell erbjuder dig och varför den är värd att kika närmare på.

 Vad erbjuder Pax 2 vaporizer?

Pax 2 är en uppgradering från Pax-labs original modell med fler och förbättrade funktioner. Vid köp av denna är du garanterad en säker och praktisk användning samt att den är väldigt smidig och enkel att bära med sig överallt. 


Pax 2 ger dig möjligheten att förbränna torkade örter och ger en jämn, smakrik och kraftfull ånga. Den har en förvaringskapacitet på 0.35 gram vilket kanske låter lite, men ha i åtanke att en liten mängd räcker länge då vaporizern bränner örterna sakta men säkert för att skapa en bättre och mer kraftfull ånga.

Fyra stycken förinställda temperaturnivåer mellan 180 till 215 grader Celsius gör att du enkelt kan hantera vilken nivå du föredrar, och den snabba uppvärmningstiden är ett mycket praktiskt tillägg. På mindre än en minut kan du uppnå din önskade värme och använda din bärbara vaporizer.

 

PAX_2_Förinställda_temperaturer

Till skillnad från många andra modeller laddar du denna vaporizer med hjälp av en magnetisk USB koppling vilket är enkelt att använda även om du befinner dig utanför huset eller vid datorn.

Batterikapaciteten är förbättrad från originalversionen och efter full laddning kan du vapa mellan 1 till 2 timmar beroende på temperaturnivå och liknande. Det tar endast 90 minuter att ladda batteriet fullt med hjälp av USB kabeln som medföljer.

Materialet som Pax-labs använder sig av för att tillverka denna modell är en kombination av rostfritt och borstat stål. Båda alternativen är väldigt tåliga, stabila och effektiva.

Denna torrörtsvaporizer är dessutom utrustad med en rörelsesensor som känner av hur du använder din vaporizer. Om den inser att du inte använder den, automatiserar den sin inbyggda avkylningsteknologi för att vara så säker att använda som möjligt. Pax 2 kompromissar inte med någonting.

Tillbehör vid köp av en Pax 2 vaporizer

En sak som gör Pax 2 unik är att den säljs med ett brett och praktiskt utbud av tillbehör för att vara så effektiv och lätthanterlig som möjlig. Förutom tillbehören nedan medföljer såklart också deras uppskattade bärbara vaporizer Pax 2 som är en väldigt omtyckt modell på marknaden.


  • 2 x Utbytbara munstycken i olika modeller (1 platt samt 1 upphöjd)
  • 1 x Praktiskt magnetisk USB laddare 
  • 1 x Borste för enkel rengöring
  • 1 x Magnetiskt ugnslock
  • 10 x Piprensare
  • 2 års garanti 

Med en garanti på två år vill tillverkarna Pax-labs säkerställa att du får en långvarig vaping upplevelse och de inkluderade tillbehören gör att du enkelt kan ladda din torrörtsvaporizer när du är på språng samt att du smidigt kan rengöra och fylla på din vaporizer efter användning.

Fördelen med en Pax 2 vaporizer

Pax vaporizer finns i flera olika modeller. Dels har du originalversionen som är Pax-labs första utgåva och sedan denna uppgraderade versionen Pax 2. Efter det har de också utvecklat ännu en uppgradering som heter Pax 3. Varför är det då värt att investera i Pax 2 när du direkt kan uppgradera till Pax 3? Svaret är väldigt enkelt, Pax 2 erbjuder dig allting som du behöver till ett bättre pris! Om du letar efter en praktisk vaporizer kommer denna räcka gott och väl. Investera istället dina insparade pengar på att köpa tillbehör som till exempel olika former av torrörter eller oljor.

Smakupplevelsen och användningen skiljer sig inte speciellt mycket från Pax 2 och Pax 3. Pax 2 är dessutom en väldigt kompakt bärbar vaporizer som passar alla användare som föredrar att använda torkade örter och kyls snabbt ner efter användning för att du ska kunna förvara den till exempel i din jackficka.


PAX2_Kammare
En annan fördel som man ibland kan glömma bort är såklart också att det är ett mycket hälsosammare alternativ till de traditionella cigaretterna eller att använda billigare vaporizer kopior. Varför inte uppgradera till en torrörtsvaporizer som säkerställer att du inte behöver belasta din kropp, framförallt hals och lungor med tjära, gifter och färgämnen. En vaporizer är mer skonsam mot dig själv men också mot din omgivning då de heller inte behöver andas in giftig rök. Med en torrörtsvaporizer kommer du istället att omges av en behaglig ånga som luktar svagt av örter. Detta gör också att du inte behöver oroa dig för illaluktande cigarettrök, ångan från en vaporizer stannar inte kvar i dina kläder.

En annan fördel med en vaporizer är dessutom att den är mycket mer praktisk. En bärbar vaporizer kan enkelt tas med, laddas upp med hjälp av en USB kabel och batteriet räcker länge för att den alltid ska kunna vara redo att användas.

Sammanfattning vid köp av en Pax 2 vaporizer

Förutom alla de tillbehör som du får vid köp av en Pax 2 vaporizer får du också en vaporizer i hög kvalitet som producerar jämn, kraftfull och smakrik ånga. Torrörtsvaporizern är enkel att använda även av lite mer oerfarna vapare. Den lämpar sig då utmärkt för personer som vill uppgradera sina vanliga cigaretter eller för personer som letar efter en lite mer kompakt och funktionell vaporizer som inte kompromissar med någonting.

PAX2_rostfrittstål
När du befinner dig utanför huset kan du enkelt ladda denna bärbara vaporizer med en magnetisk USB koppling och när batteriet är fulladdat så räcker den mellan 1 till 2 timmar beroende på den inställda värmenivån eller liknande.

Med Pax 2 är du garanterad en vaporizer i toppklass som dessutom säljs med en tvåårig garanti.