0
go to cart

Är Davinci IQ den bästa torrörtsvaporizer någonsin?

on Oct 17, 2018

Med en marknad som är fylld till bredden av olika vaporizers och tillbehör kan det vara lite svårt att veta vad man ska leta efter. Vilka funktioner Vaporizern ska ha och vilka egenskaper en vaporizer ska ha för att du ska få en behaglig upplevelse och den bästa smaken utan att du får i dig onödiga färgämnen, gifter eller tillsatser.

De vaporizers som finns tillgängliga kan användas antingen för torrörter, oljor, extrakt eller en kombination av de båda.

DaVinci_IQ_snygg
I denna artikel ska vi informera dig om den väldigt uppskattade och revolutionerande vaporizern som kallas Davinci IQ. En vaporizer i toppklass som kan användas för torrörter och som är lätt och kompakt att bära med sig. Davinci IQ ger dig allting som du letar efter i en bra och funktionell vape och har dessutom en hel del extra egenskaper som gör denna variant till en mycket pålitlig vaporizer. Kanske är det också den bästa torrörts vaporizern någonsin?

Vad erbjuder Davinci IQ Vaporizer?

Denna torrörts vaporizer är en uppgradering från tidigare modeller och är en innovativ och funktionell vape som har börjat bli allt mer populär på marknaden tack vare sitt förbättrade batteri och prestanda som ger dig en bättre upplevelse. Davinci IQ är en bärbar vaporizer som har revolutionerat marknaden.

En av den största och mest uppskattade funktionen av användarna är att den producerar en väldigt ren och smakrik ånga. Du behöver inte oroa dig för kemikalier, gifter, färgämnen eller tjära som flera av de mer förmånliga varianter kan innehålla. Denna vaporizer ger bara en sensationell smakupplevelse tack vare det sätt den förbränner torrörterna. Vaporizern kan förvara upp till 0.30 gram av torrörter. Vilket kanske inte låter så mycket, men ha i åtanke att vaporizern med hjälp av sitt ledningssystem bränner dessa sakta men säkert för att ge dig en bättre smakupplevelse och känsla. Detta gör att 0.30 gram räcker en väldigt lång tid.

DaVinci_IQ_4
Davinci IQ är också enkel att använda när man är på språng. USB laddaren som denna vaporizer är utrustad med gör att man kan ladda den varsomhelst, även via en portabel batteribank. Om du har laddat batteriet fullt innan du går räcker den i hela 90 minuters puffande. Om du bestämmer dig för att ladda den så gör du det enkelt via USB laddaren och för att nå full batterikapacitet tar det endast 2 timmar.

För att du ska kunna kontrollera vaporizern på bästa sätt och för att du ska få en bättre smakupplevelse har den fyra nivåer och reglerade temperaturer och den värms upp på endast 16 sekunder. Vilket gör att du kan använda denna torrörtsvaporizer närhelst du önskar.

En funktion som får denna vaporizer att stå ut i jämförelse med andra vaporizers är att den kan kontrolleras med hjälp av din mobil. Du laddar ner appen till telefonen och med hjälp av tre inställningar på denna kan du enkelt och praktiskt hantera din vape.

Tillbehör vid köp av en Davinci torrörts vaporizer

När du köper denna funktionella och bärbara vaporizern så ingår det en mängd olika tillbehör för att underlätta användningen samt för att du ska kunna förvara din torrörtsvaporizer på ett säkert sätt och hålla den ren så att den håller längre. En vape som erbjuder dig allting du behöver och mer därtill. Förutom Vaporizern Davinci IQ får du följande tillbehör:

  • 1 x USB kabel för enkel laddning när du är på språng
  • 1 x Rökgångsborste
  • 1 x Tratt för att lättare hälla i örter
  • 1 x 10mm Adapter
  • 3 x Våtservetter med Alkohol för att kunna rengöra
  • 10 Års garanti 


Om du har frågor gällande garantin eller behöver hjälp på vägen rekommenderar vi att ni kontaktar vår kundtjänst. De hjälper gärna till att hantera dina frågor.

Fördelen med en Davinci IQ vaporizer

Det finns en mängd fördelar med att investera i en Davinci IQ vaporizer. Inte bara på grund av hälsomässiga skäl utan helt enkelt för att det är en av marknadens mest innovativa och effektiva vaporizers med pålitliga funktioner och detaljer som gör att den står ut i den enorma mängd av torrörts vaporizers som marknaden har att erbjuda.

En annan fördel är att Davinci IQ är en bärbar vaporizer som enkelt bärs med och laddas snabbt upp med dess medföljande USB. Aldrig mer behöver du oroa dig för batteritid då denna vape kan laddas vart du än är. Så länge du har med dig USB sladden såklart. Davinci har verkligen haft praktikalitet och komfort i åtanke när de utvecklade denna modell av torrörtsvaporizer. Davinci IQ är en bärbar vaporizer som man kan lita på i alla lägen.

DaVinci_app

En stor fördel med vaporizers är såklart också att de är mer hälsosamma än vanliga traditionella cigaretter. Ett mer skonsamt alternativ som inte påverkar varken dig eller din omgivning negativt. Detta gäller framförallt vaporizers av den lite bättre kvaliteten då kopior ändå kan innehålla en liten mängd giftiga ämnen. Men med Davinci IQ kan du vara garanterad att du inte utsätter din kropp för några onödiga tillsatser, gifter, tjära eller liknande. Din kropp kommer att tacka dig och framförallt din hals och lungor.

Det blir allt mer vanligt att folk uppgraderar till en vaporizer framförallt på grund av att de är mer hälsosamma men också då ångan som en vaporizer utsöndrar är mer behaglig och inte har en en starkt doft. Då vaporizers förbränner torrörter sakta har ångan en svag och behaglig doft av örter vilket många uppskattar.

Sammanfattning vid köp av en Davinci IQ torrörts vaporizer

Om du köper en Davinci IQ torrörtsvaporizer är du garanterad att under 10 år ha en funktionell och praktiskt vape som med hjälp av sitt utvecklade ledningssystem skapar en ånga som är kraftfull och smakrik. Med denna kompromissar de inte med någonting. 

En vaporizer som enkelt tas med och laddas när du är på språng gör att du inte behöver vara utan denna. Ett utvecklat batteri gör också att du inte behöver ladda den lika ofta som de föregående alternativen från varumärket.

Slutsatsen med denna Davinci IQ torrörtsvaporizer är att den helt enkelt är en bärbar vaporizer i toppklass som ger dig full kontroll över temperaturnivåer och funktioner. Du kan även styra denna genom en nedladdad app vilket gör denna till en revolutionerande modell som följer med den ständigt utvecklade teknologin.

Med en Davinci IQ väljer du inte fel, den erbjuder dig allting som du behöver och mer därtill.