0
go to cart

Är Crafty den mest uppskattade torrörtsvaporizern?

on Oct 16, 2018

Det är vanligt att när populära och uppskattade varumärken uppgraderar eller släpper nya modeller så hamnar deras tidigare torrörts vaporizers lite i skymundan. Detta betyder inte att de nya alternativen alltid är mer effektiva och fungerar bättre. Många lite äldre alternativ som till exempel Crafty vaporizer är ett perfekt exempel på en fantastisk torrörtsvaporizer som glömts bort på grund av nya, uppdaterade versioner.

Men faktum är att Crafty Vaporizer fortfarande är en av marknadens bästa vaporizers som helt enkelt har glömts bort då marknaden hela tiden expanderar och släpper nya versioner av vaporizers.

Crafty_på_håll

I denna artikel kommer vi att räkna upp varför Crafty är värd att investera i samt vilka funktioner den har som gör den till en bärbar vaporizer som man kan lita på. Ta fram den i rampljuset igen, den förtjänar mer uppskattning än den för tillfället får. 

Vad erbjuder Crafty Vaporizer?

När man investerar i en torrörtsvaporizer är det viktigt att man köper en som är tillverkad av ett etablerat och pålitligt varumärke. Detta för att säkerställa en bra kvalitet och hållbarhet. Men också att den bärbara vaporizern är tillverkad i ett bra och tåligt material och att den förbränner örterna på rätt sätt utan att släppa ifrån sig onödiga färgämnen eller gifter.

Crafty vaporizer är tillverkad och utvecklad av det gigantiska varumärket inom vaporizers som heter Storz & Bickel, som är skaparna av Volcano. Om man köper en vaporizer från detta varumärke är man garanterad en kvalitets produkt och att vaporizern är utrustad med säkra och praktiska funktioner. Crafty är inget undantag.

Denna vaporizer är utrustad med en systematisk och exakt temperaturkontroll som är enkel att använda, även för nybörjare. Detta gör att Crafty vaporizer ger ifrån sig en kvalitativ ånga och en bra smak. En annan fördel är att denna inte enbart är en torrörtsvaporizer, utan du kan även med hjälp av det medföljande koncentratinlägget använda tjockare oljor. Detta gör denna vaporizer multifunktionell och anpassningsbar beroende på vad användaren letar efter.

Crafty_bärbar_vaporizer

När Storz & Bickel skapade denna vaporizer ville de fokusera på att designa den för att vara så kompakt och resvänlig som möjligt. Modellen är mindre, tunnare och då också enklare att bära med sig. Helt enkelt en bärbar vaporizer i toppklass.

En viktig och framstående funktion är att denna kan styras med hjälp av bluetooth som meddelar dig om temperaturen och informerar dig när den är redo att användas. Den har en snabb uppvärmningstid på endast 2 minuter, men det är viktigt att du avvaktar tills vaporizern har uppnått den rätta temperaturen för din användning, och det är här detta alarmsystem ger dig en pålitlig och säker användning.

Materialet som denna vaporizer är tillverkad av är i ett kraftfullt och tåligt material som består av en blandning mellan rostfritt stål och keramik.

Andra utmärkande funktioner är att den har flera olika lägen för att ge en säkrare användning som till exempel ett avkylningsläge och ett stand-by läge för att spara på batteriet när du inte använder den.

Tillbehör vid köp av en Crafty vaporizer

Crafty vaporizer har mycket att erbjuda, bra funktioner som ger en lättare användning och såklart också en hel del tillbehör som ska underlätta användning, rengöring och bruk av din torrörtsvaporizer.

Då denna vaporizer är väldigt kompakt kan den lätt bäras med och laddas när du befinner du utanför huset. Detta är en bärbar vaporizer som man kan lita på i alla lägen. Förutom Crafty vaporizer medföljer samtliga tillbehör vid ditt köp:

  • 1 x Munstycke
  • 1 x Adapter med USB kabel för enkel laddning utanför huset
  • 1 x Vätskeplatta om du använder tjockare oljor 
  • 1 x Redskap för att du enkelt ska kunna fylla på din vaporizer
  • 3 x Normala skärmar
  • 1 x Rengöringsborste
  • 1 x Set av extra tätningsringar
  • 1 x Grinder till örterna
  • 1 x Bruksanvisning för enkel användning
  • 2 år garanti 

Vad gäller USB kabeln som medföljer och dess adapter är dessa anpassade utefter landet de tillverkas i. De kan enkelt bytas ut till en som är anpassad till ditt land med rätt adapter. Använd till exempel din adapter för mobilen tillsammans med den medföljande USB kabeln.

Fördelen med en Crafty vaporizer

Då denna Crafty vaporizern är så kraftfull men ändå lätthanterlig kan den användas av alla, både lite mer erfarna vapare och även nybörjare som precis har uppgraderat från andra modeller eller cigaretter.

Batteriet är en av denna bärbara vaporizerns framstående funktioner då du kan använda den även under laddning om den har minst 20% batteri kvar. Den laddas enkelt med hjälp av den medföljande USB kabeln och om den kopplas ihop med en batteribank kan du ladda din bärbara vaporizer vart du än är.

crafty_app

Samtidigt som du får en smidig hantering ger den dig självklart också en mängd hälsofördelar. Traditionella cigaretter är fullproppade av tjära, gifter och färgämnen som du inte hittar inkluderade i en vaporizer. Så varför inte göra din kropp och din omgivning en tjänst och uppgradera till en torrörtsvaporizer. Förutom detta är de enklare och smidigare att ta med sig och bärbara vaporizers är enkla att ladda vart du än befinner dig.

Sammanfattning vid köp av en Crafty vaporizer

Det finns många modeller av torrörtsvaporizers som inte får den uppskattning som de förtjänar. Crafty vaporizer är en av dem som har hamnat lite i skuggan av Storz & Bickel storsäljare Volcano. Som visserligen helt klart är en vaporizer att kika närmare på också men den skiljer sig lite åt från denna andra modell Crafty.

Med den tvååriga garantin kan du vara säker på att du får en kvalitativ och effektiv bärbar vaporizer som bränner både torrörter och tjockare oljor för att vara så anpassningsbar som möjlig.

Det utvecklade och designade värmesystemet som är en hybrid ger dig en säker användning samtligt som den är kompakt och enkel att bära med sig vart du än befinner dig.

Designen är lätt och kompakt och denna vaporizer väger endast 136 gram samtidigt som den inte tar mycket plats alls.

Om du letar efter en mycket praktisk och funktionell torrörtsvaporizer behöver du inte leta längre. Det är dags att ge Crafty den uppmärksamhet som den faktiskt förtjänar.