0
go to cart

Allt du ville veta om Arizer Solo

Blog Logo
Affiliates Namaste 08/05/2014

Arizer Solo är en kraftfull och användarvänlig vaporizer som är gjord för alla typer av användare och kan värma upp i all typer av väderförhållanden. Med ett laddningsbart litium batteri som driver det keramiska uppvärmningselementet, Arizer Solo börjar producera ånga på mindre än 2 minuter. Ångan är då redo att sugas ut genom glasmunstycket. Även om denna vaporizer är liten till sin storlek ger den moln av ånga. Arizer Solo har snabbt blivit en bästsäljare på väldigt kort tid och det mycket med hjälp av den 7 skaliga temperaturkontrollen som kontrollerar emellan 50°C till 210°C.

Allt du ville veta om Arizer Solo

Om du letar efter en utmärkt vaporizer som passar i din hand så är Arizer Solo det odiskutabla alternativet. Med den robusta designen och ett tåligt skal, skyddas vaporizern mot det dagliga användandet. Uppvärmningselementet är även väl skyddat för att inte lätt gå sönder. Dessa faktorer gör att det i princip inte finns någon tåligare vaporizer i samma prisklass. Om någonting skulle hända har Arizer en trygg garanti, det keramiska uppvärmningselementet har livstidsgaranti. Arizer Solo finns i två färger: svart och silverfärgad. 


Kan man använda Arizer Solo medan den laddas?

Ja! Den senaste modellen av Arizer Solo gör det möjligt att använda den medan den laddas, vad sägs om det? Om du vill få ånga i molnmängder slå på nivå 7 och låt den värma upp en aning, när det kommer upp till denna uppvärmningsnivån, stoppa in lite av din finmalda aromaterapiblandning och fäst munstycket, börja sedan sakta andas in ångan. När du sätter in munstycket de första gångerna kan det tyckas att det går trögt och finns lite plats men ångan gör successivt att utrymmet anpassas och efter att par gångers användande kommer det gå utan problem. Ladda vaporizern kontinuerligt för att säkerställa att din Arizer Solo är färdig att användas. 


Hur används Arizer Solo?
Hur används Arizer Solo?

Många kunder tycker att blossa från Arizer Solo är som att dricka en milkshake. Det finns några enkla tekniker för att få härliga mängder av ånga. Slå på vaporizern till önskad temperatur, siffran kommer att lysa när den temperaturen är nådd. För att undvika att spilla ut aromaterapiblandning när du sätter in munstycket håll vaporizern upp och ner. Vänd sedan tillbaka och vänta 15 sekunder innan du andas in i ungefär 10 sekunder och du kommer att kunna få smakfulla moln hela dagen lång. 

Genom att producera ånga konsistent och snabbt kommer du inte bli besviken men förmodligen den bästa bärbara vaporizern i sin generation.Arizer Solo har också en en säkerhetsavslagning för att spara på batteriet som slår av efter 12 minuter. Du kan också gå tillbaka till den senaste temperaturinställningen om du håller inne nedåt pilknappen i fem sekunder. På det stora hela är denna varporizer fantastisk om man ser till priset. Andra bärbara vaporizers säljs till ett mycket högre pris.

Tack för läsningen, om du har några frågor eller kommentarer kan du skicka det i fältet nedan.

Blog tags: