0
go to cart

3 bästa vapes mellan 1000 kr - och 1500 kr

on Nov 30, 2018

Vaporizers! Idag finns det en drös med olika modeller, i sina egna prisklasser med sina unika funktioner. Ibland vill du dock kanske inte spendera allt för mycket pengar när du ska köpa hem en ny vaporizer. Detta gäller speciellt om du samlar på vapes, om du ska ge bort en vaporizer i present eller om din budget helt enkelt säger till dig. Idag finns det som tur är riktigt kraftfulla och funktionella vaporizers som du kan köpa för endast mellan 1000 kronor eller 1500 kronor - något som de flesta människor idag bör ha möjlighet att spendera på en ny vaporizer.

Det finns givetvis några värstingar där ute som kostar flera tusenlappar. Letar du efter något mer smidigt och simpelt, men ändå kraftfullt och snyggt - ta då och läs vidare här nedanför. Vi har tagit fram de tre bästa vaporizers som kostar mellan 1000 kronor och upp till 1500 kronor, så att du kan hitta en bra vaporizer för just dig och dina vape-behov!

Arizer Extreme Q

Arizer Extreme Q

Här har vi en kraftfull och snygg modell från Arizer. Arizer Extreme Q är en riktigt snygg och funktionell stationär vaporizer. Den har en snygg design och ger dig en underbar vaping-upplevelse. Du får ångan via en påse eller via slangen. Det finns tre olika inställningar så du själv kan bestämma densiteten i ångan, temperaturen och även en automatisk avstängning. Den är dessutom fjärrstyrd, så att du slipper gå till vaporizern för att ändra inställningarna.

Arizer Extreme Q är dessutom skapad i en hög kvalité när det gäller glaset, vilket skapar den smakrika och goda ångan och detta tack vare det borosilicate glas som vaporizern är gjord i. Den klarar dessutom av höga temperaturer och är i hög kvalite, vilket gör att den är slitstark och har en lång livslängd. Det finns en smart LCD-skärm så att du smidigt kan se vilken temperatur som vaporizern är i. För att öka eller sänka temperaturen så använder du bara fjärrkontrollen!

Pax 2 Vaporizer

PAX 2 i olika färger

Vill du designa din vaporizer så att den blir lite mer "du"? Ta då en titt Pax 2 Vaporizer, som erbjuder dig olika färger av modellen som du kan välja mellan. Detta är dessutom en kraftfull vaporizer som erbjuder dig en underbar vape-upplevelse. Pax 2 vaporizer är en portabel vaporizer och erbjuder dig ånga av hög kvalité, som du smidigt kan ta med dig var du än befinner dig. Den är i en slank och snygg design och finns i olika färger!

I Pax 2 Vaporizer så finns det en kammare av kirurgiskt stål, vilket skapar den rena och goda ångan från dina torkade örter. En torr ört vaporizer som denna är verkligen värd att nämna, då det helt enkelt är en kraftfull och behändig vaporizer för ett bra pris. Det finns även en inbyggd teknologi som gör så att sug-motstånd och en förbättrad lufttillförsel skapas i vaporizern.

Fury 2 Vaporizer

 FURY 2 i lådan

Detta är en liten, kompakt och snygg vaporizer som erbjuder en kraftfull och fantastisk upplevelse via en portabel vaporizer. Fury 2 Vaporizer är både lätt och kompakt, men erbjuder även ett kraftfullt batteri och en ren och god ånga. Den har en teknologi som ser till att dina torkade örter blir uppvärmda jämt fördelat och skapar en god ånga tack vare den rostfria stål ledningen som gör så att inte din smak skulle påverkas av ledningen som finns i modellen.

Fury 2 vaporizer har en snygg och modern design av mjukt gummi. Det tar bara 25 korta sekunder för denna vaporizer att nå önskad temperatur och du kan välja mellan 160 till 220 grader. Vaporizern har dessutom en slitstark yta så att du länge kan njuta av denna smarta och funktionella vaporizer. Denna vaporizer erbjuder dig alltså ren och god ånga på bara några korta sekunder, dessutom är designen stilren och snygg i den matta och mjuka gummit. Detta gör även så att den är bekväm att hålla i. Ta med den smidigt i din ficka eller i din väska, så att du alltid har möjlighet att njuta av denna kraftfulla vaporizer.

Nu är det inte längre svårt att hitta bra och kvalitativa vaporizers för mellan 1000 kronor och 1500 kronor. Detta är bra och hållbara modeller som verkligen passar bra in i vaporizer samlingen eller som en toppen present! Fördelarna med vaporizers är väldigt många om du vill ha möjlighet att andas in den rena och goda ånga som skapas från sina torkade örter. En aromatisk vaporizer kan verkligen göra mycket.

Arizer Extreme Q
PAX 2
FURY 2