0
go to cart

Produkt demonstration: Ascent Water Tool

on Sep 19, 2014

Du måste inte alltid köpa en ny vaporizer för att få en mer varierad vaporizing upplevelse. Det finns tillgängligt flera finurliga vaporizer tillbehör och vi försöker hela tiden att säkerställa att vi hela tiden har ett lager för att tillgodose våra kunders behov. Det tillbehöret vi ska prata om idag täcker alla typer av water tools, eller vattenverktyg, som ger en väldig skillnad i kvaliteten till din den vaporizer som du har.

Vi har talat tidigare om vårt Da Vinci Ascent Kitt som inkluderar ett water tool och adapter, så idag tänkte vi att vår vän Namaste Niklas kommer att ge demonstration på hur det ser ut och hur den fungerar i en ett litet videoklipp.

Ascent kittet innehåller en rak water tool adapter och vårt eget NamasteVapes water tool, så båda kan köpas separat om du redan har Ascent eller någon annan kompatibel vaporizer.

 

 

Textat videoklipp:

Namaste Niklas här och tack för att du tittar idag, nya water tool för din Ascent, underbar, jag älskar denna pryl, magnifik, du bör kolla in den.

Ta da! Perfekt present för semestern. Låt mig visa hur den funkar. Här har vi vår förvärmda Ascent. Den är ungefär 200 grader (°C), 190 till 200 grader (°C) beroende på blandningen, oljorna, vad du nu använder. För oljor naturligtvis lite högre.

Okey, så här funkar det, du har ditt glasrör och du tar helt enkelt ut det och för att nu kunna använda detta verktyg behöver du vattenverktygsadaptern som igen skall sägas är en underbar liten glastub som du sätter rakt ned i din Ascent så här och vattenverktyget placeras ovanpå, här.

Allt du behöver göra är att försiktigt (andas in). Underbar härlig ren arom, oslagbart samt med den precisa temperaturkontrollen som du får med din Ascent. Högt rankad på min lista. Alltså water tool tillsammans med Ascent. NamasteVapes.

Kolla in den, skicka oss din feedback, dina kommentarer. Hoppas kunna få se fler av dessa. Förhoppningsvis kommer vi att kunna erbjuda en liten adapter för Solo också. Kanske också för Pax. Water tool och NamasteVapes. Håll ögonen öppna.

För att informera gällande vattennivån så behöver du inte så mycket. Jag fyllde botten delen kanske halvfull om ens det, kanske en tredjedel, det räcker, du behöver inte mer. Det är hyfsat stabilt, du kan flytta runt det, det spiller inte, bra slimmad passform.

Water tool för Acsent hos NamasteVapes.

Tack för att du tittade, ”peace and blessings”, kom snart tillbaka, Namaste.