0
go to cart

Välkommen till Namaste Nyheterna!

on Sep 15, 2014

Vilken månad vi har haft! Vi växer snabbt och detta tack vara er alla, våra kunder och vårt delade intresse för vaporizers.

För att dela med oss av det som har hänt på senare tid kommer en våra Managers, Namaste Sean att leda Namaste Nyheterna via videoklipp. Du kommer att se mer av Sean på bloggen snart, så se videon härunder nu. Om du har några problem med att se videoklippet eller om du bara vill se utan ljud finns texten under videoklippet. Du kan också se videoklipp på vår YouTube kanal.

Textat videoklipp:

 

"Hej, tack för att du tar en titt! Jag heter Namaste Sean, Namaste vapes finns numera i 20 länder i världen. Vi växer ständigt, letar efter nya samarbetsmöjligheter och om du tycker att du skulle vilja se våra produkter i något annat land ring gärna oss, vi blir glada för din kontakt.

Jag ville dela med mig av spännande nyheter denna vecka, vi ska försöka göra detta varje vecka, ge dig höjdpunkterna och vad som händer hos NamasteVapes. Den gånga veckan öppnade vi portarna på Irland i Dundalk. Företag som Facebook, Apple, AirBNB har alla flyttat in där och nu följer också vi i deras fotspår.

Därutöver, har vi också skrivit på ett par stora distributionskontrakt med dessa företag: Da Vinci,(MagicFlight) Launch Box, och även 7th Floor. Vi har nu också 220v modellerna av Silver Surfers och “Da Buddha” som kommit ut.

Tack igen för att du har tittat. Jag är Namaste Sean.

Namaste"