0
go to cart

Vape Recension: Firefly, en fantastisk vaporizer för erfarna användare

on Sep 08, 2014

Så här långt har de flesta vaporizers som vi recenserat på vår blogg varit perfekta nybörjarmodeller. Även om vi känner att användarvänlighet är en viktig del av vaporizer upplevelsen vet vi att det är flera av er som tycker om att ta lite mer tid för att uppskatta alla olika detaljer inom vaporizing.

För våra mer erfarna användare har vi en topprekommendation: Firefly Vaporizer.

Vad är detta för produkt?

Firefly är en bärbar vaporizer för torra aromaterapiblandningar. Bland bärbara vaporizers är det den mesta smärta, stilrena och har en innovativ design som är unik på vaporizer marknaden.

 

Fördelarna

Firefly är helt enkelt snygg. Rostfritt stål och detalj komponenter i plast, stiliga linjer och en trevlig profil, för att inte tala om att den kan personifieras enkelt genom de olika färgerna som finns tillgängliga. Firefly laddar väldigt snabbt jämfört med andra vaporizers, den värmer upp nästan direkt och när den är använd till sin fulla potential, producerar Firefly den bästa kvalitetsångan som vi någonsin har sett av en bärbar enhet.

Firefly generella design är unik. Istället för att bara öppna ett fyllningsutrymme och stoppa in aromaterapiblandningar så tar du bort en del av skalet av produkten som är ihophållen med magneter och som avslöjar då hela uppvärmningsutrymmet med ångpassagen. Firefly har också ett batteri som är avtagbart vilket gör att det är väldigt enkelt att ha ett eller två batteriladdningar i reserv.

 

Det som inte är så bra

Sett från ett hårdvaru perspektiv så är Firefly tyngre och större än andra enheter, till exempel tre gånger så tung som PAX, så gör den mindre diskret. Hursomhelst så är det inte hårdvaran som ofta är det största bekymmret för de flesta. Firefly kommer in bli allas favorit vaporizer pga. av en enkel anledning, den är kontrollerad manuellt.

För att värma upp enheten måste användaren trycka och hålla in en knapp på utsidan då börjar enheten att värma upp direkt tills den har nått drygt 200°C. Firefly har inga temperaturdisplayer eller batteriavläsning.

Om du vill få ut mest möjliga ur din Firefly bör du vänja dig vi den. Lär dig hur länge du måste hålla in startknappen för att få den ångkvaliteten du föredrar och hur många inandningar du kan göra under en batteri laddning innan du antingen ansluter den till en väggkontakt eller byter ut batteriet till ett nyladdat.

Vem bör använda den?

Erfarna användare eller de som är villiga att lära sig att hantera och kontrollera sin egen ångförbrukning kommer att få mest ut av Firefly. Utan batteri eller värmeindikatorer krävs en viss nivå av finess för att säkerställa att din ånga inte är för tunn eller för het och tjock.

Kolla även in Fireflys tillbehör och kontakta oss om du skulle ha några frågor om denna product elle någon annan vaporizer som vi erbjuder.

Beställ din nya Firefly idag och vapa loss!