0

Vape Recension: Vapir Rise – En riktigt prisvärd stationär vaporizer

on Jul 21, 2014

När det handlar om stationära vaporizer så finns det många alternativ på marknaden och ett brett intervall av olika priser. Eftersom de flesta av dessa enheter fungerar på liknande sätt så kan det vara krångligt att välja en som passar dina behov.

Denna vecka tittar vi närmare på en utav våra senare tillskott bland de stationära vaporizerna, Vapir Rise.

 

 

Vad är detta för produkt?

Vapir Rise från Vapir är en mellanklass vaporizer som kan användas till både malda aromaterapi blandningar och aromkoncentrat. Den har ett par händiga funktioner som vaporizers i högre prisklass har och är förvånansvärt robust i sin konstruktion. 

Vapir Rise är väldigt enkel att använda så oavsett din nivå av erfarenhet av vaporizers så kommer du kunna få ut allt av vad denna produkt kan erbjuda utan fipplande med temperaturer och fläkt inställningar som är typiskt för många stationära modeller.

 

Fördelarna

Vapir Rise kan göra i princip allt, du kan använda torrt material, oljor och koncentrat, balloon bags, en inandningsslag eller upp till fyra slangar genom att använda den inkluderade adaptern. Inställningarna för värme och fläkt är synliga och tillgängliga och designen i sin helhet är väldigt kompakt och snygg. Produkten i sig själv ligger i klass med andra modärna apparater.

Värt att notera för att ligga i denna prisklass, är det stora uppvärmningsutrymmet, det är överraskande stort och rymligt, vilket är bra för längre stunder av användande eller när du använder produkten med dina vänner.

Vapir Rise har i princip allting som du behöver i den medföljande boxen, adapters för tre olika användningssätt, munstycken, silikon inandningsslang och även ett par HEPA filter.

 

Det som inte är så bra

Vårt största orosmoment med Vapir Rise som egentligen är en säkerhetsinställning, eftersom fläkten är inställningsbar så kan den slås av (genom att ställa in 0 speed) vilket gör att uppvärmningsutrymmet också slås av. Detta innebär att produkten alltid kommer att släppa ut ånga genom alla slangar som inte har en ett filtersystem, vilket kan vara obekvämt, om det inte är något som användaren bryr sig om eller om man använder ett bra filtersystem kommer inte detta alls att påverka.

 

Vem bör använda den?

Om du är nybörjare av vaporizers eller behöver en multifunktionell produkt till bra pris är Vapir Rise perfekt för dig.

 

Om du redan är ägare av en Vapir Rise eller om du funderar över att lägga till denna produkt till din vaporizer samling, blir vi alla glada om du skulle dela med dig av dina synpunkter eller kommentarer härunder eller kontakta oss och säg vad du tycker!

 

Beställ din Vapir Rise idag på NamasteVapes och vapa loss!

 

mail
Håll dig informerad

Har lagts till i kundvagnen
Till kassan