0
go to cart

Frågor om svar om Pinnacle Pro

on Jul 01, 2014

NamasteVapes svarar på några av de mest ställda frågorna om Pinnacle Pro vaporizern.

 

 

Kan jag använda eteriska oljor och vax med Pinnacle Pro?

Ja! Tack vare det inkluderade laddningsutrymmet helt i stål kan Pinnacle Pro fungera lika bra för vätskor och torra blandningar. Vi rekommenderar en temperaturinställning på 4:an eller 5:an när du vapar eteriska oljor och koncentrat.

 

Hur länge räcker Pinnacle Pro batteriet?

Det varierar på vilken temperaturinställning du använder, men med ett genomsnittligt användande (värmeinställning 3 eller 4) räcker batteriet för 50-60 min kontinuerligt användande.

 

Vilken modell av Pinnacle Pro säljer ni?

NamasteVapes säljer den senaste Pinnacle Pro modellen från maj 2014 eller senare. Tack vare vårt exklusiva avtal med tillverkaren så erbjuder NamasteVapes gratis support och tar hand om din garanti. 

 

Hur lång tid tar det att ladda Pinnacle Pro?

När betteriet är helt urladdat tar det mellan 90 min till 2 timmar att ladda upp Pinnacle Pro batteriet igen.

 

Är Pinnacle Pro lätta tt rengöra?

Som tur är, tack vare bullet chambers, så är Pinnacle Pro väldigt lätt att rengöra. När du vapat färdigt, låt bullets svalna under minst 3-4 min och ta sedan bort dem. Genom att använda det inkluderade rengöringsverktyget säkerställer du att inga som helst restprodukter finns kvar.

 

Bör jag uppgradera min Pinnacle Pro med vattenverktyget?

Många användare tycker att Pinnacle Pro är bra som den är men det är allmänt känt att DLX vattenverktyget tar vaporizerupplevelsen till en helt annan nivå. För de som föredrar en svalare, tunnare ånga och samtidigt vill behålla en kompakt design, så rekommenderar vi uppgraderingen.

 

Hur stor är Pinnacle Pro?

Pinnacle Pro är behändig med sina 12,5 cm på längden och 3 cm i diameter. DLX vattenverktyget är 11,5cm långt och 25mm i diameter. 

 

 

 

Om du har fler frågor angående Pinnacle Pro eller någon annan av våra ledande märkesmodeller, kontakta oss via telefon, direktchatt, eller email. Vi är alltid glad att kunna hjälpa till.