0
go to cart

Namastevapessweden.com kan nu erbjuda VAPMAN den superbärbara vaporizern!

on May 20, 2014

Namastevapessweden är stolta att kunna presentera den senaste Europeiska vaporizern. Lär känna Vapman, en unik vaporizer i handgreppsstorlek tillverkad av schweiziska ingenjörer. Vapman har ett iögonfallande äggliknande fodral och har en helt unik vaporizerupplevelse. Det är inget skämt. Det finns verkligen ingen annan vaporizer som Vapman. Till en början behöver den speciell omvård och tillsyn men om sanningen ska fram, vilken vaporizer som verkligen är värd namnet har inte en inlärningsperiod nuförtiden? Vapman känns lite som Magic Flight Launch Box fast med en låga som värmekälla till skillnad från ett batteri.

För att använda Vapman, ta helt enkelt bort fodralet från munstyckesdelen genom att vrida motsols. Fyll sedan uppvärmningsutrymmet med en ny fräsch aromaterapiblandning. För att få bäst resultat är allt du behöver göra värma botten av enheten i ungefär fyra sekunder och sedan vänta två sekunder innan du värmer igen i 2-3 sekunder.

Nu kan du andas in försiktigt och sedan andas ut. Du kan ändra styrkan och densiteten på inandningarna genom att ändra intensiteten när du andas. Den noggranna schweiziska ingenjörskonsten ger också fler möjligheter att förändra ångkonsistensen genom att till exempel täcka över de små hålen på enhetens skaft vid munstycket när du andas in så kan du öka upplevelsen.

SAMMANFATTNING: Ångkvaliteten är bättre än någon annan bärbar vaporizer som testats vid sidan av Launch Boxen, så fort du kommit in i en bra rytm. Vapman är handgjord med högkvalitativa interna komponenter och har 1 års fabriksgaranti. För vaporizerfantaster som vill ha kontroll över sin vaporizerupplevelse är denna vaporizer ett måste.